Farmacia perfecta pentru inima ta

De curand am inceput sa am probleme grave de sanatate, incepand totul de la o simpla raceala, pana cand am ajuns in situatia sa port branula la mana, pentru a-mi administra tot felul de substante care nu erau tocmai usor de suportat. Dupa prima injectie in fund am cam tremurat vreo zi pentru acest lucru, dar mi-am revenit pana la urma, totusi am preferat un mic cateter pentru mai multe injectii. Iau zilnic vreo 3-4 antibiotice, pentru ca raceala este foarte puternica. Gratie mamei mele care lucreaza in domeniu a reusit sa ma salveze, pentru ca daca ma duceam la spital muream mai repede, decat daca o faceam acasa, pentru ca asta e.  Ajunsi in spital si te intrebi de ce stai langa gandaci, asistentele iti vorbesc pe un ton de doctorite care au terminat media cu 10, in Marea Britanie, doctorii la randul lor nu iti fac nimic moca, trebuie sa ii dai bani, dar greseala mare este a noastra, pentru ca noi i-am invatat cu spaga, ceea ce nu e chiar ok. Totusi traim intr-o tara in care lucrurile astea se intampla.

In timpul in care am fost bolnav am ales sa citesc putin pe internet despre niste prospecte a unor medicamente pe care le luam. Printr-o simpla cautare pe google am dat de site-ul webfarm.ro care mi-a pus imediat la dispozitie de tot ce aveam nevoie. Am sunat chiar la ei pentru niste informatii si mi s-a raspuns la un ton foarte respectabil, ceea ce m-a facut sa ma simt mult mai bine ce este drept.

In acea clipa mi-am dat seama ca nu este doar o simpla raceala, iar ce luam eu era foarte puternic, si trebuia sa mai combin cateva vitamine pentru ca imi putea distruge ficatul, flora si multe alte. Am ales un medicament care mi-a fost recomandat si l-am comandat. Am trecut cu bine peste raceala si pot spune ca sunt foarte multumit de ce am realizat prin aceasta experienta.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*