Fă-ți programările la salon online cu Stailer!

stailer

Probabil nu de puține ori te-ai confruntat cu răspunsuri ca “Ne pare rău, nu avem loc săptămâna asta.” sau auzeai doar sunetul apelului la care s-au adăugat câteva cri-cri-cri de greiere pronunțate de gura ta, căci nu răspundea nimeni. Sau mai rău, răspundeau și te puneau să asculți muzică din aia enervantă din lift și după minute bune îți ofereau același răspuns negativ. Cum să nu îmbătrânești înainte de termen? Îți ies fire albe cu fiecare minut pe care îl pierzi.

Acum nu mai este cazul pentru aceste inconveniente, deoarece a apărut colacul de salvare pe care-l așteptai și anume Stailer. Nu mai e cazul să te “îneci ca țiganul la mal” când vine vorba de obținerea unei programări, fiindcă Stailer te ajută.

Servicii ireproșabile, beneficii peste beneficii, într-o singură platformă

Stailer.ro înglobează saloane de hair & beauty din orașe cheie ale țării ca Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București, însă există planuri de extindere datorită utilității de care a dat dovadă. Cei ce au conceput Stailer sunt și ei simpli oameni ce au trecut prin astfel de momente în viață. Nu mereu ești pregătit de un party, în special dacă ești anunțat că este necesară prezența ta, pe ultima sută de metri. Tu știi că să ai noroc să găsești un salon să te primească pentru transformări spectaculoase, ce durează ore, în ziua respectivă, e direct proporțională cu norocul tău de a câștiga la loto. Cred că mai degrabă ai mai multe șanse să fii trăsnit de fulger.

Cu un simplu search în browser-ul tău, scrii www.stailer.ro și voila! Ai o pagină online unde setezi câteva filtre precum data și ora, locația, genul tău și serviciul dorit și în minutele acelea ce le pierdeai la telefon sau chiar mai repede, obții o programare.

Ce alte avantaje mai ai dacă utilizezi Stailer

Platforma este user friendly pentru oricine, atât femei cât și bărbați. Stailer este complet gratuit, fără vreo taxă ascunsă. Nici măcar când anulezi o programare. Eviți și conversațiile telefonice stânjenitoare cu stilistul, nu te pedepsește nimeni cu vreun ton judecător și nu scoți un leu din portofel. Se mai întâmplă în viață să apară lucruri neprevăzute. Îți poți face o programare rapidă când vrei tu chiar și fără un cont creat, însă optează pentru unul, fiindcă tot în beneficiul tău este.

Contul îți oferă acces către propria ta agendă online, modernă, cu design inedit, unde tu poți să-ți gestionezi programările oricând. Dacă știi că uneori ai memoria unui peștișor auriu, bazează-te pe Stailer să-ți amintească de programări. Îți setezi din cont remindere și tu știi mereu când trebuie să ajungi la salon. Fiecare salon disponibil în universul Stailer vine însoțit de poze profi realizate ale lucrărilor, locației în sine sau chiar ale stiliștilor.

Dispui de informații relevante pentru fiecare în parte, fiindcă Stailer se bazează pe transparență și încredere. Tu știi exact prețul lucrării de care vrei să ai parte, afli și cât durează și mai primești și locația prin Google Maps, ca să nu faci ture prin oraș învârtindu-te în cerc.

Intră pe site-ul oficial www.stailer.ro să descoperi mai multe despre această platformă. Pentru informații suplimentare poți scrie echipei la support@stailer.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*