Educarea copiilor pentru evitarea incendiilor

Stiati ca una dintre cauzele principale ale producerii incendiilor in locuinte este jocul copiilor cu focul? Curiozitatea ii impinge pe acestia sa exploreze diverse metode prin care pot porni un foc, fara sa stie sau fara sa inteleaga la ce pericol se expun. NEI Fire Protection va ofera cateva sfaturi, pentru a va ajuta sa le explicati mai bine celor mici ce trebuie si ce nu trebuie sa faca, pentru a evita un incendiu.

1. In primul rand, este bine ca micutii sa cunoasca riscurile. Cautati sa le explicati pe intelesul lor si sa le aratati carti cu ilustratii pentru varsta lor.

2. Exemplificati-le modul in care se utilizeaza corect chibriturile, brichetele si aragazul si accentuati faptul ca este nevoie de multa atentie din partea lor.

3. Copiilor mai mari oferiti-le ocazia sa aprinda aragazul sub stricta dumneavoastra supraaveghere. Spuneti-le ca pentru moment nu au voie sa foloseasca nici un fel de metoda de aprindere a focului in absenta dumneavoastra.

4. Cand este aprins aragazul, nu lasati copiii nesupravegheati in bucatarie.

5. Pentru cazul in care porneste un incendiu, dati-le copiilor instructiuni clare si asigurati-va ca le-au inteles si retinut. De exemplu, copiii trebuie:

– Sa stie ca in eventualitatea in care observa ca a pornit un incendiu, trebuie sa anunte imediat adultii din apropiere (parinti si/sau vecini).

– Sa nu incerce sa stinga focul, ci sa iasa cat mai repede din locuinta.

– Sa cunoasca numarul unic de urgenta 112.

– Sa nu foloseasca liftul in timpul unui incendiu.

– Sa nu incerce sa se intoarca in cladire pana cand nu este stins incendiul de catre pompieri.

Cu rabdare si atentie, se pot evita tragediile produse de incendii. Copiii pot fi responsabilizati daca li se arata suficienta incredere si li se ofera suficiente informatii.

Nei Holding, format din Nei Guard, Nei Medica Asist, Nei Fire Protection, NEI & RC Consulting, Compania de Detectivi Nei, Nei Management Consulting, NEI Electric Distributie, NEI Pandorra, NEI Technics & Strategies, NEI HR Solutions si AlfaTrust Certification S.A., are ca idee centrala pasiunea pentru diversitate si implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe capital 100% romanesc.

Nevoile de securitate ale clientilor nostri reprezinta prioritatea noastra. Obiectivul nostru este sa ne asiguram clientii cu cel mai inalt nivel de protectie personala, fara mari restrictii asupra stilului lor de viata. Programele noastre speciale va asigura confortul necesar si linistea sufleteasca. Este obiectivul nostru sa livram cel mai inalt nivel de profesionalism in servicii de securitate.

Nei Holding isi atinge obiectivele datorita angajatilor sai, condusi de forta si dorinta de success, pasionati de acest domeniu si care sunt orientati catre rezultate si satisfactia clientilor. De asemenea, succesul si impunerea intr-un domeniu solicitant si select, se datoreaza investirii in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cererile pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*