Dormi sau nu cu sosete? Afla ce dezvaluie acest lucru despre tine

sosete

Există două tipuri de oameni in lume: cei care poartă șosete în pat și altii care preferă să doarmă desculți. Unii găsesc imposibil să doarmă fără sosete, simt picioarele reci și trebuie să se ridice din pat, în mijlocul nopții, să-și pună șosetele preferate. Alții simt exact opusul – consideră că este foarte inconfortabil să aibă șosete după ce sunt în pat; le dă un sentiment înăbușitor și simt căldură și disconfort excesiv.

S-ar putea să te gândești că în ambele cazuri acest lucru este doar un obicei dobândit, însă de fapt dezvăluie mai multe despre tine decât ți-ai fi putut imagina.

Sosetele

sosete

Sursa foto: Pinterest

Dacă porți șosete în pat, probabil că ești foarte sensibil la frig. Dacă da, acest lucru poate fi legat de diferite aspecte ale constituției fizice, inclusiv de grosimea pielii și de rata metabolică a corpului. Oamenii cu un metabolism crescut se simt calzi și transpirati tot timpul, în timp ce cei cu un metabolism lent și o circulație slabă a sângelui se simt reci mai mult decât alții.

Sensibilitatea la frig este o condiție asociată cu caracteristicile fizice și biologice, dar are de asemenea multe de-a face cu percepția despre spațiu și temperatură. Astfel, două persoane cu caracteristici fizice foarte asemănătoare pot percepe climatul extern în moduri foarte diferite.

Oamenii care simt nevoia de a dormi cu șosetele caută de obicei să fie protejați. Dacă ești unul dintre ei, este posibil să adori locuri confortabile și întotdeauna să încerci să stabilești relații profunde și foarte intime cu ceilalți. Ești o persoană sensibilă și nu te deranjează să-ți împărtășești spațiul personal – îmbrățișările te fac fericit.

Desculți

descult

Sursa foto: Pinterest

Dacă nu poți tolera ideea de a dormi cu șosetele și doar gândul picioarelor acoperite în timpul nopții te face să te simți incomod, probabil că ai metabolismul mai rapid decât alții, circulație sanguină mai bună sau piele mai groasă. Ai o predispoziție biologică pentru a păstra și genera căldură și, prin urmare, nu simți nevoia de a-ți acoperi picioarele.

Cu toate acestea, nu ține totul doar de fizic. A fi mai puțin sensibil la frig are legătură, de asemenea, cu modul în care interacționezi cu ceilalți. Dacă ești in dormitor desculț, ești probabil o persoană foarte independentă. Îți apreciezi foarte mult spațiul personal și intri în contact cu ceilalți numai atunci când ești dispuși să interacționezi. Într-o relație ai tendința de a lua un rol de protecție, ești sincer și uneori provocator, dar știi cum să ai grijă de oamenii care îți sunt apropiați.

Dar, desigur, nu contează dacă vă place sentimentul de a avea picioare calde și confortabile în șosete sau dacă vă bucurați de libertatea de a fi desculți în pat. Ceea ce contează este să aveți vise dulci și somn liniștit!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*