Divertisment versus vara

Cu totii suntem cu sau fara voia noastra, fie ca ne dam sau nu seama, dependenti de divertisment, in diferite forme si moduri. Sa nu credeti insa ca atunci cand ma refer la divertisment, vorbesc doar despre emisiunile de divertisment de la TV. Divertismentul in ideea generala, este mult mai mult de atat.

Da, in principiu este foarte bine si in acele emisiuni de la TV. Este insa cu mult mai mult de atat. In primul rand, orice film sau desen animat pe care il urmariti, la TV, este tot divertisment.

Mergem mai departe, indreptandu-ne spre mediul online. Cam tot ce tine de mediul online paote fi la un moment dat considerat divertisment. Youtube-ul de exemplu este cea mai mare sursa de divertisment din lume intrucat cuprinde atat toate melodiile care se scot pe piata in toate colturile lumii cat si toate acele clipuri-, filmulete, scurt metraje, filmari amuzante etc. etc. etc.

Facebook de asemenea, o noua modalitate de divertisment intrucat cuprinde socializare si multe altele. Toate site-urile cu jocuri, sunt tot divertisment. Mai exact de fapt, orice joc pe care il jucam inseamna divertisment.

Competitiile, fie urmarite la TV sau live, sunt tot divertisment. Orice discoteca, club, cinema, bar, biblioteca inseamna divertisment, educatie, distractie. Smartphone-urile si toate gadget-urile pe care le detinem astazi inseamna in mare parte divertisment.

Totusi, vara e la usa si ma intreb, dependenti de o cantitate asa de mare de divertisment, rasfirata peste tot in jurul nostru, o putem lasa putin deoparte pentru formele clasice ale divertismentului? Putem merge oare la munte sau la mare fara telefoane, laptop-uri, tablete? Cel mai probabil, raspunsul celor mai multi va fi nu.

Concluzia este intr-adevar una destul de simpla: Suntem in marea majoritate dependenti de aceasta tehnologie care ne inconjoara, de utilitatea si de divertismentul pe care le ofera.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*