Diferente importante de mentalitati

Suntem tineri si gresim. De foarte multe ori am gresit si ne-am dat seama ulterior de ceea ce am facut. Se intampla frecvent sa facem anumite greseli pe care le regretam mai tarziu. Suntem in fiecare an mai intelepti si stim mai bine cum trebuie sa procedam. In timp, vom deveni bineinteles mult mai intelepti pentru ca in fiecare zi viata ne va invata cate o noutate. Nu stim sa apreciem adevaratele lucruri si sa ne apreciem tineretea.

Batranii ne dau foarte multe sfaturi despre cum si ce ar trebui sa facem. Este normal sa gresim si sa ne dam seama ca am gresit in timp. Cu totii am gresit la un moment dat indiferent despre cine vorbim. Chiar si bunicii aia atat de draguti care par sa le stie pe toate si eu au gresit in tinerete. Este normal. Ne desteptam de la un an la altul pentru ca suntem mai maturi si crestem in gandire de fiecare data. Iata care sunt lucrurile si obiceiurile proaste la care ar trebui sa renuntam pentru ca le vom regreta:

Abuzul de alcool este unul dintre lucrurile pe care le regreta orice batran. In momentul in care oamenii constientizeaa ca au depasim momentele in care mai sunt tineri incep sa au regrete. Consumul xcesiv de alcool este unul dintre lucrurile pe care oamenii le regreta atunci cand sunt batrani.

Sexul neprotejat este de asemenea un factor care ii va face sa aiba regrete. O sigura partida de sex neprotejat poate avea urmari foarte mari si foarte grave. In momentul in care constientizeaza pericolul la care a fost expus oamul incepe sa realizeze cate greseli a facut

Lipsa somnului va fi si ea un factor care va va influenta atunci cand sunteti maturi. Chiar daca sunteti tineri si rezistati sa nu dormiti foarte mult in timp nu veti mai reusi aceeasi performanta si veti avea regrete.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*