Dezvantajele berii

BerileAstazi de dimineata, am intrat pe cateva bloguri si am vazut pe acest blog, un articol despre beneficiile berii. Eu, insa vreau sa va spun care sunt dezavantajele acesteia. Haideti sa vedem care sunt acestea, dupa cum veti observa, majoritatea din acestia vor aplica ca si consumatori de bere in exces. Un bautor de bere in exces este considerat, daca are 2 sau mai multe bauturi pe zi. Te recunosti aici ?

Burta de la bere. Bautul excesiv de bere ar putea promova obezitatea abdominala pentru barbati, asa numita „burta de la bere”. Consumul de bere cu moderatie nu va cauza obezitate.

Arsuri la stomac. Berea contine stimulanti puternici a secretiei de acid gastric si ar putea provoca reflux gastroesofagian si provoaca arsuri la stomac. Consumul poate creste relaxarea LES, valva naturala care pastreaza acidul stomcala in stomac si in afara esofagului, permitand acidului sa faca un reflux.

Presiunea sangelui. Consumul zilnic de bere poate creste presiunea sangelui, aproximativ 40 de grame de alcool.

Intoxicare. Chiar si cantitati scazute de alcool pot avea un efect negativ asupra abilitatilor motorii si de atentie. De fapt, majoritatea accidentelor au legatura cu alcoolul. Acest lucru evident foloseste vehiculele cu motor, dar pot include a cadea de pe scaun, cazutul pe scari, cazutul pe geam, ba chiar si de pe balcon de la etaje superioare.

Aceasta poate include si „muschii berii„, ce poate face un consumator sa creada ca pot fizic sa se ia de orice persoana din incapere. De multe ori, consumatorul se inseala si ajunge la spital cu leziuni severe.

Deshidratarea. Doar 10 la % din ceea ce bei este inlaturat prin urina si ficatul tau are nevoie de apa sa scape de cei 90 la % ramasi. Pentru a face astfel, ficatul este fortat sa imparta apa la alte organe, incluzand creierul, ce cauzeaza acele dureri de cap. Daca bei un pahar de apa intre beri te va ajuta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*