Destinatii unice si bizare

plaja_frumoasa_43190700Nu mai putem sa ne bucuram de vremea calduroasa din timpul verii si de escapadele de neuitat pe care le faceam in weekend la mare sau la munte ca sa ne relaxam. Este deja destul de frig si nu ne mai putem bucura de soare si de vremea atat de frumoasa.

Exista oameni care stiu cate avantaje ne ofera vacante de toamna, pentru ca ele sunt cele mai avantajoase cu siguranta. In perioada toamnei, ofertele sunt foarte mari iar agentiile de turism zvacnesc de oferte si reduceri.

In plus, aglomeratia din vacantele de toamna nu este aceeasi. In cazul in care sunteti unii din norocosii care se pot bucura de o vacanta din toiul toamnei, doresc sa va propun cateva destinatii inedite si foarte frumoase. Aceste destinatii merita sa fie vizitate deoarece sunt speciale si cu siguranta va veti intoarce cu unele din cele mai frumoase amintiri. Iata-le:

Plaje colorate Bucura0te de aceste plaje care au nisipuri de culori diferite care ti se vor parea destul de bizare. Diversitatea culorilor este determinata de mineralele din sol care au creat nisipuri rosii, albe sau verzi.

O plaja rosie se afla in Golful Hana, in Hawai si este un loc farte cunoscut si frecventat de catre nudisti. In apropiere se afla roca vulcanica rosie, care fera nisipului aceeasi culoare.

Daca doriti un nisip alb, foarte alb trebuie sa stiti ca plaha de langa Sydney din Australia numita Hyams este una dintre estinatiile cu cel mai alb nisip.

Plaja Papakolea este si ea situata in Hawai si se mandreste cu o plaja de culoare verde. Aici plaja este aceasta culoare din cauza particulelor de cristale care se afla in conul vulcanic.

Daca vreti o destinatie inedita puteti sa va bucurati si de plaja de sticla. Sigur ca aceasta vi se parea anormala insa acest lucru se datoreaza sticlei care a fost aruncata de catre americani in apa. Aceasta a reiesit la suprafata si pare ca este slefuita atent. Destinatia se afla pe o plaja langa Fort Bragg.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*