Despre Nikon D3300

De cate ori sunt intrebat de cineva ce aparat foto ii recomand, intotdeauna ma gandesc intai la firma Nikon. Ei bine a aparatu NikonD3300, un aparat foto numai bun pentru incepatori.

Impreuna cu sensorul refacut, Nikon a imbunatatit interfata utilizatorului si in modul Guide pentru a-i da o functionalitate mai mare si sa apara mai curata. Acesta are un motor de procesare de ultima generatie : Expeed 4. Ce ii permite camere sa faca poze incontinuu la o rata de 5fps pana la 100 calitate Jpeg.

Motorul de procesare permite camerei sa filmeze Full HD la framerate de 50p/60p si un autofocus continuu.

Sa faci poze cu un smartphone este convenabil, dar sunt acele fotografii destul de bune ? Aparatul Nikon D3300 are 24.2 Megapixeli si iti va scoate niste poze atat de clare si minunate, ca iti va face ca amintirile sa para vii.

Ca toate aparatele D-SLR, acesta are un viewfinder optical ce iti da o vedere adevarata prin lentilele camerei. Poti sa urmaresti subiecte in miscare, sa faci poze in natura, la evenimente deosebite pentru a-ti pastra o amintire.

Focusul acestuia se cocentreaza pe subiect de indata ce intra in cadru si sta cu el pana prinzi fotografia pe care o vrei. Acesta lumineaza zonele intunecate, lasand detaliile si tonurile culorilor aceleasi, asa ca umbrele nu sunt o problema. Setarile de lumina in meniul Retouch corecteaza portretele concentrandu-te pe subiect.

Chiar si daca esti nou in arta fotografiei D-SLR, sa obtii rezultate grozave in situatii dificile nu putea fi mai sumplu, doar alege dintre cele 6 moduri de Scena sau seteaza pe modul Full Green Auto si lasi camera sa aleaga pentru tine.

Faci poze usor Alb Negru sau Color, este facut sa fie luat oriunde si sa poti filma HD sau fotografia la calitate foarte mare in orice loc. De aceea recomand cu caldura Nikon D3300 tuturor pasionatilor de fotografie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*