Descopera mai multe despre bere

Berea este preferata barbatilor din randul bauturilor alcoolice. Nu are o concentratie atat de mare de alcool si parca incanta mai mult ca orice papilele gustative. Ce nu stim despre bere insa este ca are o istorie in spate ce o face acum si mai populara.

Iata cateva aspecte interesante despre bere:

  • Primele informatii despre aceasta bautura dateaza cu 7000 de ani in urma. Inventata de femei, in vremea aceea numai reprezentantele sexului feminin aveau voie sa detina tarabe de bere si sa o vanda.
  • Berea nu te duce la betie decat daca bei fara masura. Cel mai grav caz de mahmureala este cel de 4 saptamani. Daca te gandesti cata cantitate de bere s-ar fi putut bea pentru asta afla ca exista si berea cu cea mai mare concentratie de alcool, insemnand peste 67%.
  • In evul mediu berea era foarte populara si apreciata. Muncitorii de rand erau platiti prin acest produs, aproximativ 4 beri pe zi. Lumea considera ca berea este mult mai buna decat apa ca si beneficii pe care le poti avea din consumul de bere.
  • Ca tot vorbeam de beneficiile pe care le ai din consumul de bere studiile arata ca berea consumata regulat insa in cantitati mici poate fi un avantaj pentru bolile de inima, sa reduci sansele de a dezvolta boli cardiovasculare.
  • Si George Washington prefera adesea berea. Mai mult decat atat, acesta chiar detinea si o berarie.
  • Un ingredient principal pentru a face berea este hameiul. Ce nu stiu unii este ca acesta se inrudeste cu marijuana.
  • Nu numai oamenilor le place berea; se pare ca melcii sunt pe aceeasi lungime de unda.

Si la fel ca multe alte produse berea nu ar trebui lasata in bataia luminii. Expusa intr-un astfel de mediu aceasta isi pierde din gustul ce de altfel o si face celebra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*