Decoratiunile interioare si exterioare la o locuinta

Bine v-am gasit dragi cititori la un nou articol pe blog-ul meu personal. O zi foarte urata, pana si acum ploua la mine in Buzau, si in mai putin de 100m am reusit sa ma ud fleasca, si cu pantaloni de stofa si in costum, cum eram eu imbracat am reusit sa ma fac fleasca din cap pana in picioare. Si ca sa spun exact despre ce era vorba. Eu la ora 2 trebuia sa ma intalnesc cu cineva, si ceasul era ora 1. Pentru ca afara ploua nu mai puteam sa o iau pe jos, asa ca m-am oprit la primul restaurant care l-am gasit in cale, chiar am reusit sa dau de Toledo, si noroc ca acolo era cald si bine. Am comandat un sandwish si pentru ca aveam tableta la mine, am inceput sa navighez pe internet, ca sa mai treaca timpul.

Eu lucrez si pe partea de imagine, si imi place ca totul sa iasa perfect, sa arate perfect si sa atraga multe priviri. De aceea stateam si ma gandeam cum sa fac la mine in curte. Dupa ce am reusit sa construiesc un Foisor, bineinteles nu singur, ci cu ajutorul tatalui meu, iar acum ma gandesc ce sa mai adaugam. Am reusit sa finalizam si gretarul, si doresc sa mai pun si niste gazon, ca sa fie totul asa cum trebuie. Ca si bani nu pot spune ca a costat atat de mult, insa sunt multumit de pana acum de cum a iesit. Eu sunt un mare pasionat de gresii, faianta, marmura si nu numai, de aceea in casa la mine o sa vedeti numai lucruri de calitate.

Ma gandesc sa imi fac si o fantanita, cat ea de mica, dar sa o am acolo, sa fie frumos si sa iasa in evidenta. De aceea pentru ca tot eram acolo, si puteam sa ma relaxez, am inceput sa caut despre fantani. Am dat de site-ul http://davopro.ro/galerii-perdea-lemn care mi-a atras atentia.  Foarte multe modele interesante, care mi-au atras privirile si m-au facut sa imi fac o idee la un model anume. Pretul pentru asta nu este chiar atat de mare, dar cum sunt eu si imi place sa fac eu, costurile sunt mai reduse decat daca platesc pentru cineva.

Pe langa foisor, gazon, fantanita, si alte chestii, vreau sa imi fac si o bolta, cu vie de foarte buna calitate, de preferat ar fi strugurii albi, pentru ca mie imi plac foarte mult si daca as sta numai langa via aia, as manca intr-una. Am reusit sa imi fac o idee, nici bine nu am reusit sa finalizez totul, cu un proiect viitor, ca s-a si facut ora 2 si a trebuit sa plec. Nu mai zic ca in momentul in care am iesit de acolo, m-am facut iar fleasca si ce sa mai zic, ca numai puteam. Acum stau si ma gandesc cum sa fac ca sa nu cumva sa racesc pentru ca in acest moment nu imi permit lucruri destea, asa ca o raceala mi-ar distruge cam orice plan pe care il am in acest moment.

Ploaia asta.. vad ca au inceput si inundatiile in zona buzau, sper ca nu vor fi si mai mari. O zi buna va doresc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*