De ce ti se descarca repede bateria smartphone-ului

Aplicatiile telefonului ruleaza mereu

iOS 4, iPhone-ul tau este capabil sa ruleze mai multe aplicatii in acelasi timp. De asemenea cunoscut ca si multi-tasker, mai bine l-am denumi un “battery-killer”. Multitasker poate fi folositor atunci cand ai nevoie sa treci de pe o aplicatie pe cealata in acelasi timp. Oricum, devine o adevarata bataie de cap atunci cand dai gres in momentul in care vrei sa inchizi o aplicatie care rula pentru o perioada lunga de timp, si care nu iti era necesara.

Poti rezolva aceasta problema apasand de doua ori pe butonul Home, si apoi poti opri aplicatia trecand cu degetul in susul ecranului. Poti folosi chiar mai multe degete in acelasi timp pentru a inchide mai multe aplicatii o data.

Luminozitatea ecranului este prea mare

Este destul de evident faptul ca avand o luminozitate a ecranului data prea la mare iti poate omori bateria. Oricum, multi oameni dau gres in incercarea de a intelege acest lucru. Ca un rezultat la acest lucru, acestia se vor afla in situatia in care bateria lor va muri intr-un ritm mai alert.

In loc de asta intra pe functia Control Center de pe iPhone-ul tau pentru a schimba in mod automat luminozitatea ecranului tau, pentru a o reduce. Pentru a preveni ca telefonul tau sa nu isi schimbe starea luminozitatii de unul singur, mergi la Settings > Wallpapers & Brightness > si slecteaza Auto Brightness.

„Modul avion” trebuie utilizat doar pentru calatorii

„Modul avion” poate fi activat pentru a opri telefonul sa-si caute mereu semnalul unei retele mobile. Oricum, „modul avion” nu trebuie folosit doar pentru asta. Cu aceasta functie ajungi sa te bucuri de cateva minute in plus din viata bateriei telefonului tau. Chiar daca sunt in metrou sau bateria mea este sub un anumit nivel, imi activez modul avion sa-i prelungeasca durata de utilizare a bateriei telefonului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*