De ce sa alegi Stailer pentru o programare la salon? Raspunsul este simplu – este gratuit si rapid!

stailer

Stailer este usor de utilizat, de aceea raspunsul este simplu. Aceasta platforma permite programarea la orice salon online. Importanta tuturor proceselor si beneficiilor pe care le-a introdus mediul online in viata noastra s-a recunoscut cel mai bine in perioada de lock-down cand toate legaturile cu cei dragi erau doar virtuale.

Internetul reprezinta o parghie intre confort si necesitate. Prin intermediul lui se poate pastra confortul de acasa, in timp ce beneficiem de servicii din exterior. Pe acelasi principiu s-a construit si aceasta platforma, Stailer care a adunat toate saloanele din orase cheie ale tarii intr-un singur loc in care se pot stabili programari pentru orice tip de serviciu.

Relaxare lunara

Dupa toata agitatia din viata de zi cu zi timpul trebuie sa se plieze si dupa dorintele tale. Mai bine spus timpul trebuie sa ti-l gestionezi si in functie de ceea ce iti doresti, nu doar ceea ce trebuie. Pentru a putea continua zilnic cu acelasi stil de viata agitat si mereu pe fuga este nevoie ca, macar o data pe luna, sa spui stop si sa beneficiezi de timp special pentru tine.

Un masaj de relaxare faciala care aduce duble beneficii, de relaxare si de tratament in acelasi timp, ar trebui de luat in considerare pentru a putea continua multi ani in acelasi ritm de care ai nevoie. Pentru o programare poti sa vezi saloanele de masaj facial din Oradea pe stailer.ro si poti stabili o programare chiar azi. Unul dintre toate saloanele din oras sigur au un loc special pregatit pentru tine sa te relaxezi pe masa de rasfat.

O tunsoare poate schimba o viata

Parul este un aspect foarte important si un detaliu observabil imediat, din primele interactiuni cu o persoana noua. Pe langa acest fapt, o schimbare la nivelul parului poate reda increderea in sine a persoanei care capata forte noi dupa o schimbare de look majora.

Printre cele mai mari schimbari in viata unei femei se poate numara si renuntarea la parul lung. Cand toata viata ai avut parul lung si frumos, iar dintr-o data te-ai decis sa il tunzi, inseamna ca urmeaza in viata ta mari schimbari, de atitudine in special. Atat de importanta poate fi o vizita la un salon.

La fel este si in cazul barbatilor. Hainele pot fi mereu aproximativ la fel pentru un barbat, dar atunci cand isi schimba tunsoarea majoritatea oamenilor observa. Cand se anunta un eveniment pe ultima suta de metri si ai nevoie rapid de o tunsoare ce faci? Accesezi Stailer pentru locuri libere la tuns astazi in Oradea, spre exemplu.

Stailer te poate salva in situatii de stres pentru ca are solutia ideala chiar in fata ta. Un search si cateva optiuni selectate si voila! Ai lista de saloane disponibile in functie de criteriile selectate, care contin alaturi si poza cu lista de preturi. Poti beneficia de mai multe servicii in aceeasi zi pentru a evita drumuri diferite. Dupa ce tunsoarea este aranjata poti vizita scaunul manichiuristei pentru alte servicii precum manichiura sau pedichiura.

Pentru o programare acum poti accesa platforma, iar daca ai nelamuriri poti trimite un e-mail reprezentantilor la adresa de e-mail support@stailer.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*