De ce dansezi?

Dance Performance

De ce dansezi? Te ajuta dansul sa-ti expui creativitatea? Te simti mai puternic cand dansezi? Iata cateva motive culese de pe tot internetul, motive pentru care oamenii simpli danseaza.

Iubesc sa dansez

-deoarece miscarea e in sufletul meu. Cand imi simt corpul miscandu-se in spatiu, sunt intr-o adevarata stare de fericire spune Robert.

Cand dansez

Cand dansez, sufletul meu iese afara din fiecare muschi, fiecare centimetru, fiecare por al corpului meu, afirma Whitney.

Dansul e o minune a vietii

Dansul e ca eseul pentru un scriitor, muzica pentru un cantaret, iubirea de mama pentru un copil… Nastere, viata, moarte pentru mine, ne impartaseste Ab’z.

Dansez pentru a scapa de emotiile acumulate, nervi, energii negative si oboseala psihica. Da, am vrut sa spun oboseala psihica. Se intampla atunci cand stochez o multime de energii negative in corp si incep sa ma simt rau. Scap de toate! Cu un dans extazic, ma simt de 100 de ori mai bine si mai usor. Dansul e medicamentul si refugiul meu. Dansez pentru a ma iubi si apoi pentru a impartasi energia pozitiva cu universul. Pentru un minut, nu ma indoiesc deloc ca e asa. (Beth)

Dansul e libertatea spiritului meu. Cand aud muzica, pur si simplu nu-mi pot stapani corpul care vrea sa se ridice si sa danseze. Ma simt bucuros, liber, ca si cum nimic nu ar mai conta. In acel moment pot sa cuceresc lumea. Nu mai sunt dureri, regrete si doar bucurie si un sentiment superb ce nu poate fi descris in cuvinte ci doar simtit. Daca as mai avea doar un cuvand de zis, acela ar fi Dansul. (Elvis)

Iata cateva motive superbe, ale unor oameni simpli, motive pentru care dansul ar trebui sa faca parte din viata fiecaruia din noi. Daca inca nu stii sa dansezi, poti oricand sa gasesti o scoala de dans in Bucuresti.

De ce sa inveti sa dansezi?

Ei bine, la aceasta intrebare sunt raspunsuri care constituie o serie de motive importante pentru care oricine ar trebui sa invete sa danseze.

De exemplu puteti sa invatati sa dansati pentru a participa la diferite activitati sociale. Puteti invata sa dansati pentru a va putea bucura in diversi pasi alaturi de prieten/prietena.

Sa inveti sa dansezi pentru o inbunatatire a sanatatii e un alt motiv. va puteti inbunatati balansul, flexibilitatea, coordonarea corpului, rezistenta si puterea.

Nu in ultimul rand, de ce nu, puteti invata sa dansati pentru a deveni un dansator profesionist. Bininteles, pentru asta trebuie sa incepeti de mici.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*