Cuvinte grele pentru barbati

Nu e tocmai usor ca un barbat sa isi ceara scuze atunci cand a gresit. Si de multe ori ei sunt acuzati ce acest lucru mai ales de femei. Indiferent de ce face evita sa isi ceara scuze, doar ce nu e sfarsitul lumii ?!

Si in relatiile de cuplu sunt valabile aceste obiceiuri nu doar in viata cotidiana.

Iata doar cateva motive care ii determina pe barbati sa nu isi ceara scuze atunci cand gresesc. Ei nu considera ca au gresit, pentru ei unele lucruri sunt absolut normale. Daca au stat prea mult cu baietii la bere. “ Sunt prietenii mei pot stau cat vreau cu ei” si multe alte exemple.

Unul dintre pricipalii factori care ii face sa nu recurga la aceasta metoda este orgoliul. Pur si simplu unii babati nu pot recunoaste ca au gresit. O parte din barbati nu isi gasesc cuvintele potrivite. Normal cand trebuie sa isi ceara iertare ei trebuie sa foloseasca un ton care chiar sa arate parerea de rau. Multi nu prea pot… Astfel el trebuie sa isi aleaga cuvintele cu atentie pentru a te impresiona si pentru a-ti ajunge la suflet.

Unora le este teama ca nu vor mai fi luati in serios niciodata, aceasta parere bineinteles total gresit. Barbatii cred in general ca iertarea nu ajuta la nimic, oricum faptul este consumat, el a comis-o.

Multi sunt de parere ca lucrurile se vor rezolva de la sine si fiind foarte egoisti tu ai impresia la un moment dat ca lui chiar nu ii pasa de tine. Unii din barbati sunt de parere ca daca isi cer scuze inseamna ca se lasa dominati. Total gresit !

Desi pare ciudat unii barbati nu isi cer scuze pentru ca stiu ca aceste lucruri se vor mai repeta deci in mintea lor : “are vreun rost”? . Sunt si alti barbati care cred ca cearta va continua si mai mult  si astfel ei prefera sa evite momentul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*