Curiozitati despre lenjeria intima

lenjerie

Daca tot ce stii despre lenjerie este ca pur si simplu o iubesti, ei bine, avem o surpriza pentru tine. De fapt, mai multe, deoarece exista o multime de lucruri interesante despre lenjeria intima pe care nu le stiai. De la sutiene si cum acestea au aparut, pana la celebrele piese de lenjerie de la Victoria`s Secret, aici ai ocazia sa citesti tot ceea ce nu stiai.

Grecii antici reprezinta primii oameni civilizati care au dat importanta sanilor femeilor. Initial, grecii antici purtau sutiene si le numeau „apodesme”. De asemenea, daca ne intoarcem inapoi cu 3000 de ani vom vedea o multime de picturi si imagini care intruchipeaza femei in sutiene. Chiar mai mult, grecii admirau sanii si din aceasta cauza credeau ca sunt sacri.

Ei bine, acest lucru este cu adevarat in soc. Victoria`s Secret, celebra companie de lenjerie intima, a luat nastere din ideea unui barbat. Roy Raymond si sotia sa Gaye au initializat Victoria`s Secret in 1977 in California, SUA. Ei bine, lui Roy nu ii placea deloc sa mearga la cumparaturi de lenjerie intima, asa ca Victoria`s Secret a fost rezolvarea la aceasta problema. Acesta a petrecut 8 ani de zile in cercetarea lenjeriei intime si a ajuns la concluzia ca atat barbatii, cat si femeile, au nevoie de un loc special de unde sa cumpere lenjerie intima. Cu 40.000 de dolari Roy a inceput afacerea, iar ceea ce s-a intamplat dupa e bine stiut!

Stiinta si lenjeria

Cand te gandesti, bustul unei femei chiar poate fi o lectie stiintifica excelenta. La urma urmei, femeile isi doresc sa aiba sanii frumosi, dar, tot ceea ce merge sus, merge si jos- conform teoriei lui Newton. Sanul unei femei nu are niciun muschi si este format, in principal, din grasime- care difera de la femeie la femeie. Cu scopul de a sustine sanii in cel mai bun mod posibil, expertii au fost nevoiti sa studieze modul in care sanii sa misca. Apoi, au trebuit sa construiasca un tip de lenjerie care sa sprijine miscarea libera a acestora. Si, asa au luat nastere sutienele… iar daca te gandesti bine, este si o scuza buna de a face un experiment stiintific.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*