Cum se definesc tinerii in ziua de astazi – manifest pentru modernitate

Intreaba un batran cum sunt vremurile pe care le traim si iti va raspunde ca totul este schimbat. Ce-i drept, nu putem ramane blocati pe acelasi punct, nu-i asa? In trecut abia daca se auzise de televizor in schimb acum etse un obiect aproape banal; avem atat de multe modele incat ecranele se curbeaza si totul pare de un SF aparte.

Lumea se schimba, vremurile se schimba si tinerii la fel. Cum ne vad altii pe noi astazi este de o controversa totala. Spre exemplu se spune ca tinerii sunt total dezinteresati, ca sunt setati numai pe ideea de a face bani, de unde si trendul de a avea tot felul de joburi ciudate si de generatie noua. Unii nici nu pot intelege ce este marketing si cum poti lucra de acasa, online. Altii sunt stupefiati de cum decurg lucrurile. In orice caz, video chat-ul spre exemplu este si el parte din aceasta categorie de joburi si aparte de rautatile ce se tot spun, in acest domeniu se castiga extrem de bine.

O simpla cautare online iti gaseste o sumedenie de raspunsuri la ceea ce este inca o dilema pentru tine; video chat live doar aici, tot soiul de oferte, explicatii si asa mai departe. Unde e gresit ceva?? De ce pare atat de greu sa admitem ca asta e evoluita si asta e modernul? De ce pare atat de greu sa ne adaptam la asa ceva?

Inadaptat fiind la astfel de vremuri, ajungem sa fim parca exclusi dintr-un sir a evolutiei. Si, ca un manifest pentru cei tineri care merita si ei la timpul lor altfel de vremuri care sa ii defineasca avem nevoie de libertatea de a gandi. Exista si inainte interes si curiozitate despre viata intima si tot ce se lega de asta doar ca ce parea mai greu tinea de fapt de rusinea de a vorbi despre asta. Asa s-au trezit unii legati de maini si de picioare cu prejudecati, cu ganduri invechite care i-au condamnat la ani greu de casnicie acolo unde interesul si placerea nu existau. Asa au trait unii ani de chin si au ajuns sa schimbe perceptia despre casatorie si nu numai. Si ne mai intrebam de ce tinerii se casatoresc atat de tarziu si dupa ani de concubinaj?!

Cert este ca a fi tolerant este si o calitate pana la urma asa ca indiferent de vremurile pe care le traim acest lucru ar trebui sa fie definitoriu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*