Cum scapam de parul care creste pe fata

4422__1304685209Toate femeile isi doresc sa fie mai mereu in centrul atentiei si sa arate cat mai bine pentru cei din jurul lor. De cele mai multe ori ele fac tot felul de lucruri si recurg la metode drastice pentru a arata cat mai bine si pentru a fi cat mai frumoase.

Stim ca femeile recurg la tot felul de trucuri prin care combat anumite aspecte naturale care apar oricum la orice persoana. Este normal ca sub regiunea de sub pometi sau in colturile mandibulei pielea este acoperita de par in mod natural. Ei bine, si cum ar fi sa se apuce femeile sa foloseasca bigul la fel cum o fac barbatii… tragic, nu-i asa? Exista unele trucuri sau aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand dorim sa scpaam intr-un mod cat mai natural de fierele de par de la nivelul fetei.

Asadar, iata care sunt cauzele aparitiei firelor de pa rde pe fata care cauzeaza cresterea excesiva a parului pe fata sexului frumos:

  • Daca exista fel si fel de disfunctii ale glandelor suprarenale.
  • De asemenea, parul poate aparea si daca folositi un anumit tip de anticonceptionale care au anumiti hormoni provocatori de hormoni.
  • Consumul exagerat de dulciuri cauzeaza cresterea parului pe fata.
  • In moemntul in car eo persoana sufera de anorexie se poate intampina cu o astfel de problema.
  • Daca cresteti brusc in greutate va poate creste par pe fata.
  • Daca aveti sindromul ovarelor polichistice.

Daca va doriti sa scapati de cresterea parului de pe fata trebuie sa tratati la fel ca orice boala sau orice lucru de genul acesta in principal cauza  care genereaza cresterea parului. Daca indepartati parul de pe fata nu va fi suficient incat sa tratezi si cauza care genereaza cresterea parului. Asadar, este foarte important sa tratezi si cauza care genereaza aceste disfunctii ale organismului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*