Cum sa protejezi tatuajele la soare

Protejeaza tatuajele de soare
Protejeaza tatuajele de soare

Vine vara, bine-mi pare. Da, inca putin si intram in sezonul de vara. Bine, poate ca multi o sa ne condamne pentru faptul ca ne debarasam repejor de primavara insa la urma urmei suntem oameni si tot timpul vrem schimbare. Iarna vrem vara si vara invers. Si cum tot se apropie sezonul, apar diverse probleme sau intrebari. Una din ele este: „Cum sa-mi protejez tatuajul proaspat, in soare?”. Pentru a face asta, trebuie sa urmezi cativa simpli.

Instructiuni

Pasul 1: Aplica crema solara pe tatuaj. Alege una cu cel mai mare SPF (trebuie sa aiba cel putin 30 SPF). La fiecare cateva ore, reaplica, cel putin pe tatuaj. De asemenea, nu uita sa aplici din nou de fiecare data cand iesi din apa sau dupa ce transpiri foarte mult. Protejeaza-ti si restul corpului cu o crema cu un SPF mai mic.

Pasul 2: Aplica aceasta crema si in momentul in care iesi la plimbari dupa amiaza sau cand iesi la diferite activitati.

Pasul 3: Fa-ti un obicei in a aplica o crema in fiecare dimineata pe suprafata pe care ai tatuajul, fie ca e un tatuaj pe mana, pe fata, gat (daca parul nu il acopera). Daca porti haine foarte scurte si sumare pe timpul verii, asigura-te ca aplici crema chiar si pe tatuajele care nu sunt chiar atat de mult expuse la soare. Aceste locuri au parte de mai mult soare decat ai putea crede pe durata unei zile intregi de vara. Ar trebui sa aplici o astfel de crema pana ca tatuajul tau sa aiba de suferit.

Pasul 4: Protejeaza-ti tatuajele noi tinandu-le acoperite cel putin cateva luni dupa ce ai realizat tatuajul. Razele solare vor decolora tatuajele noi foarte rapid. Nu aplica crema pe tatuajele noi facute, cel putin pentru cateva saptamani, pana se vindeca.

Pasul 5: Considera si achizitionarea unor spray-uri speciale care protejeaza tatuajele de lumina solara.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*