Cum sa muti abonatii de pe FeedBurner in AWeber

FeedBurner este un instrument gratuit de administrare a abonatilor unui site care iti permite sa livrezi noutati de pe site-ul tau catre cititori, prin mail sau prin intermediul unui RSS reader. Daca preferi sa fii capabil sa trimiti mail-uri target-ate abonatilor de pe FeedBurner, poti sa iti muti toate adresele in AWeber ce este un instrument de marketing bazat pe abonari. Cu AWeber, ultimele articole de pe site-ul tau sunt transformate in newsletter-e in loc sa fie transmise prin intermediul unui feed reader.

Instructiuni

1.Logheaza-te in contul de FeedBurner.

2. Mergi la tab-ul Analyze si uita-te insectiunea Feed Stats. Gaseste linia care spune Export Excel * CSV. Pe aceasta linie, poti sa dai click atat pe Excel cat si pe CSV. Da click pe fisierul CSV si descarca-l in computer.

3. Deschide fisierul CSV in Excel, OpenOffice sau Numbers, in functie de programul pe care il ai pe PC. Fisierul iti va afisa adresele de mail ale abonatilor FeedBurner. Copie toate adresele de mail.

4. Logheaza-te in contul de AWeber. Da click pe Import sub tab-ul Subscribers.

5. Copie aici adresele de mail in campul de sub Subscribers. Ruleaza in jos pana la „How did they sign up”. In casuta text, scrie ca subscriberii s-au inscris prin FeedBurner pe site-ul tau si completeaza procesul. Include URL-ul pentru site-ul tau.

In final, iti mai ramane doar sa dai click in casuta Use Automatic Rules si da click pe Next. Vei vedea o confirmare pe ecranul tau. Da click pe Save pentru a pastra noii abonati.

Daca ti-am fost de ajutor, nu ezita sa ne spui intr-un comentariu. Pentru orice intrebare sau nelamurire, nu ezitati sa ne contactati oricand, folosind sectiunea comentarii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*