Cum sa fii diferita intr-o lume monotona

Frumusetea exterioara a femeilor incepe intotdeauna cu un plus de culoare al machiajului, incepand de la nuanta ochilor, a fondului de ten sau a rujului aplicat pe buze. Cele mai multe femei nu uita nici de manichiura, acordand o mare atentie acesteia aplicand diverse nuante de oja, modele sau tipsuri speciale.

Saloanele de manichiura au o gama variata cand vine vorba de frumusetea unghiilor, oferind o gama larga de optiuni pentru doamne si domnisoare, incepand de la unghiile artificiale, la cele cu gel, la cele false sau de tipul extensiilor de unghii. Toate aceste modele sunt privite ca accesorii de moda, astfel incat unele unghii artificiala incearca sa imite aspectul unghiilor reale pe cat mai posibil de reale, in timp ce alte modele se pot abate de la unghiile reale. Unghiile artificiale sau cu gel sunt realizate dintr-o mare varietate de materiale asigurand un aspect placut unghiilor tale.

De asemenea, unghiile acrilice ajuta la ascunderea sau repararea unghiilor care anterior au fost deteriorate prin rupere, taiere sau exfoliere si previn muscarea acestora de persoanele in cauza, care inainte sufereau de acest tic nervos.

kit unghii gel
kit unghii gel

Cele mai multe modele de unghii se realizaeaza cu un kit pentru unghii false ideal pentru constructia unor unghii false cu gel UV, astfel incat sa realizati modele simple sau complicate, in culori calde, neutre sau extravagante. Tehnica de aplicare a unei astfel de manichiuri nu este atat de simpla pe cat pare, fiind nevoie de timp si de o atentie sporita, imbinate cu abilitati de desen artistic pe unghii sau o pasiune dobandita pe parcurs pentru astfel de activitati.

Kit-urile de unghii false comercializate de Diamond Nails sunt compuse din diferite geluri UV, aparate electrice precum lampa UV si pila electrica, lichide adjuvante, tips-uri, diverse recipiente pentru nail-art care contin sclipici si benzi decor, diverse accesorii, precum si pensule speciale pentru manichiura.

Ce fel de modele poti construi cu acest kit pentru unghii false? Cele mai cunoscute si vizibile modele de unghii cu gel sunt modelele de unghii simple cu aplicatii, modele de unghii simple colorate diferit, modle de unghii simple in degrade simple sau cu efect, modele de unghii simple tip Galaxy, modele de unghii french reinventate, modele de unghii V in semiluna sau tip Chevron, modele de unghii french semiluna, modele de unghii french Ruffian, modele de unghii in dungi sau cu bulinute, modelde de unghii cu stropi, modelde de unghii cu modele preluate din anotimpurile anului, modele de unghii false folosind oja matrita, modele de unghii in apa cu diverse reflexe.

Indiferent de modelul pe care il veti alege pentru unghiile dumneavoastra, asigurati-va ca va reprezinta, ca este pe masura asteptarilor si ca vor conferi un aspect de senzatie unghiilor dumneavoastra. Astfel de modele pot fi purtate la evenimente speciale, precum nuntile, reuniunile de clasa cu fostii colegi, aniversari sau ocazii speciale. Cela mai multe femei merg pe un model de unghii cu gel care pot fi purtate atat la servici, acasa cat si in diverse ocazii, reusind de cele mai multe ori sa creeze un aspect de bun gust si de rafinament.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*