Cum sa faci cele mai bune selfie-uri

Poza de tip selfie a devenit atat de populara si de facuta in zilele noastre incat chiar si vedetele su decis sa faca bani datorita acestui lucru. Kim Kardashian a dezvaluit ca a initiat un nou proiect din care sa mai scoata niste bani, acest proicdet constand intr-o carte denumita „Selfish”, in care membra clanului Kardashian a promis ca va incloude o serie de poze de tip selfie cu ea si sfaturi prin care sa poti face cele mai bune poze de acest tip. Daca nu ea, atunci cine ar mai putea face niste selfie-uri atat de bune si de perfecte?

In ciuda faptului ca pozele de tip selfie se refera mai mult la partea egocentrista, egoista a unei persoane, si presupun poza unei singure persoane, cea mai buna metoda de a fi relaxat si calm atunci cand vei face pe viitor o poza de tip selfie este sa iti iei un prieten langa tine si sa faceti o sesiune de selfie-uri. In doi, distractia e mai mare si in poze veti iesi mult mai relaxati si mai amuzanti in pozele facute.

Nimic nu ruineaza o poza de tip selfie mai mult decat obiecte care isi fac aparitia in ea fara sa iti doresti tu asta. Un brat sau o mana care apare intr-o parte a pozei va arata urat si va da o nota de egoism suprem pozelor tale. Tocmai de aceea cel mai bine este sa iti cumperi un dispozitiv de tip bluetooth care sa iti permita sa faci cate poze vrei tu printr-o simpla comanda, fara a mai fi nevoit sa atingi macar telefonul.

Pentru a gasi cele mai bune pozitii si fete pe care le poti adopta pentru opoza selfie, ar fi indicat sa cauti printre pozele familiei Kardashian, ale lui Kim in special, pentru ca aceasta este cea mai populara vedeta care isi face selfie-uri zilnic, si rezultatul este chiar foarte bun. Asa ca, de ce nu?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*