Cum sa cumperi Cardano (ADA) in 3 minute si 3 pasi simpli si comision 0

ada

Fondata de Charles Hoskinson – pentru cine nu stie, este cofondator al retelei Ethereum – Cardano (ADA) este criptomenda pe care o poti cumpara destul de usor. Ai ajuns unde trebuie, e timpul sa afli cum sa faci asta usor si fara comision! 

Mai intai de toate sa vorbim despre ce face ca aceasta criptomoneda sa fie unica. Cardano este unul din cele mai mari blockchain-uri care utilizează cu succes un mecanism de consens. Mai mult decat atat, este stabil si se asigura ca multe probleme viitoare posibile sunt identificate pana cand sa deveni vreodata o problema reala.

ADA este moneda digitala, dar si o modalitate de a efectua tranzactii in reteaua Cardano. Stiati ca ADA poate fi folosita pentru recompense de miza, iar in viitor cei care detin ADA vor putea sa foloseasca miza pentru a vota asupra deciziilor de dezvoltare? 

Este estimat ca aprovizionarea maxima de ADA in circulatie va fi de 45 miliarde ADA.

Cum sa cumperi Cardano (ADA) in 3 pasi simpli – dureaza doar 3 minute! 

Cu potential de a fi o investitie excelenta pe termen lung, ADA poate fi cumparata online, rapid si sigur. Daca esti interesat de ea, alege ca platforma de tranzactionare eToro. Este una din platformele cunoscute, unde sunt activi peste 25 de milioane de investitori. Ai aici acces la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. Ca si tine sunt mii de entuziasti care cauta sa investeasca la una din cele peste 3000 de companii care au actiuni listate la bursa.

Iata si cat de simplu poti cumpara acesta criptomoneda in 3 pasi simpli care in total ar putea insuma nu mai mult de 3 minute:

Creeaza cont 

cont etoro

Te inregistrezi simplu, similar cu alte tipuri de platforme, unde iti setezi un nume de utilizator si parola. 

Depune bani in cont 

depunere cont etoro

Dupa ce urmezi tot procesul de inregistrare poti face prima ta depunere. Este la fel de simplu si rapid. Valoarea depozitului minim este de doar 100 de dolari! 

Cumperi ADA 

cumpara ada

Acum  poti cumpara moneda dorita! 

De ce sa alegi tranzactionarea pe eToro 

eToro este plartforma care s-a facut cunoscuta pentru avantajele pe care le pune la dispozitie pentru useri. Nu doar ca ai parte de un proces simplu de tranzactionare, insa ai si comision zero. 

Nu sunt taxe ascunse. eToro iti permite un mod practic si gratuit de a testa pana cand sa iti investesti banii. Asadar, testeaza gratuit cu un cont demo. Poti testa piata, ai acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 

De asemenea, eToro inseamna si o platforma de learning. eToro Academy este pattea teoretica din ce inseamna tranzactionarea criptomonedelor. 

Inregistreaza-te acum pe platforma eToro.com! 

Concluzie 

Cardano este securizat printr-un protocol Proof of Stake (PoS), personalizat, numit Ouroboros. Despre aceasta criptomoneda putem de asemenea mentiona ca este un proiect inovator si totodata unic. Potentialul sau este de a deveni dominanta, un proiect ambitios intr-adevar. 

Inainte de a investi tine cont de regulile acestui domeniu si de volatilitatea pietei. Oricand te hotarasti sa faci pasi concreti pentru tranzactionare incearca eToro. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*