Cum ar trebui sa fie un barbat „perfect”

Oricand ai nevoie de orice tip de ajutor, el este acolo mereu sa iti ofere o mana de ajutor. Din nou, importanta actiunilor sale nu poate fi deloc neglijata.Barbatii sunt calditi oarecum simplu cand vine vorba de a iubi pe cineva-ceea ce vezi este practic ceea ce simt ei de fapt. Atunci cand acestia sunt acolo langa tine, atunci cand au grija de tine si fac tot posibilul sa te faca fericita, atunci inseamna ca tin la tine.

Vei fi mereu in mintea unui barbat pentru ca acesta te iubeste cu adevarat. El va face aproape totul pentru tine si nu se va gandi niciodata de doua ori inainte de a te ajuta atunci cand ai nevoie de ceva.

Fara tine, el se simte pierdut; ai devenit o parte din el pentru ca el vrea sa pastreze in el o parte din tine. Atunci cand un barbat iubeste o femeie, acesta vrea o bucata din ea pe care sa o numeasca doar a lui. Nu este vorba despre corpul ei, ci de mintea si de sufletul ei.

Este felul in care gandeste ea, lucrurile pe care ea le face, cum le face. Ceea ce ea iubeste si ceea ce nu ii place. Ceea ce crede ea de cuviinta ca este important si ceea ce crede ea ca nu ii merita atentia.

Atunci cand un barbat iubeste o femeie, el ia aceste mici parti din ea in el, ca si cum ar fi ale lui si doar ale lui. Acestea devin o parte din el, il schimba pe el si modul in care gandeste el, felul in care el vede lumea.

Ceea ce este important pentru ea devine la fel de important si pentru el. Felul in care ea face anumite lucruri devine felul in care el va face lucrurile. Amandoi renuntati la mici parti din voi pentru a le oferi celuilalt si le adaptati la comportamentul celuilalt.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*