Cosmetic natural. Ulei de masline

Inca din cele mai vechi timpuri femeile au apelat la tot felul de trucuri pentru arata cat mai bine si pentru a fi cat mai ingrijite. Sigur ca ele sunt capabile sa treaca prin tot felul de dureri pentru a fi frumoase.

Dupa ce au cheltuit destul de multi bani pentru produsele cosmetice, asteptand efecte imediate, femeile au ajuns la concluzia ca trebuie sa foloseasca produsele cosmetice naturale deoarece acestea sunt cele mai bune si mai benefice.

Uleiul de masline a fost folosit inca de multa vreme pentru ingrijire si frumusete fiind recunoscut pentru proprietatile surprinzatoare pe care le are. El are un puternic efect de hidratare dat fiind faptul ca are in compozitia sa acid linoleic, un compus care nu este secretat de catre organism si este foarte benefic.

El poate fi folosit cu succes ca un produs cosmetic natural conferind pielii stralucire si aspect sanatos.  Uleiul de masline este foarte folosit in industria cosmeticii fiind un exfoliant si un produs de curatare foarte bun. El poate fi folosit atat pentru par cat si pentru piele avand efecte miraculoase.

De exemplu, in cazul unghiilor, uleiul  de masline ajuta la o manichiura foarte frumoasa pentru ca hidrateaza cuticulele si intareste unghiile. Pentru a beneficia de aceste efecte ar trebui sa incalziti putin ulei de masline si sa lasati unghiile acolo pentru cateva minute. Mai apoi puteti sa indepartati cu apa calduta surplusul si sa actionati cu pila pentru a conferi forma.

Uleiul de masline hidrateaza foarte intens, asa cum spuneam si mai sus si ajuta foarte mult in cazul in care aveti pielea uscata. Aplcati ulei de masline din abundenta pe zonele in care aveti pielea uscata sau tare si lasati cateva minute. De exemplu puteti sa va puneti pe picioare. Lasati cateva minute sa actioneze si mai apoi puteti sa clatiti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*