Copilul muscat de cainii maidanezi

Copilul muscat de cainii maidanezi, este un subiect care pentru mine ramane un mister, dar nu doar pentru mine ci pentru toate persoanele, pentru ca mi-am dat seama ca nimeni nu vrea ca sa isi asume vina, normal odata ce iti asumi vina pentru un copil, vei fi un nimeni, un om care vei fi tras la raspundere de toata lumea. Ma uit si la televizor, si imi dau seama ca asociatiile alea cica ar fi non profit, obtin foarte multi bani, pentru ca ei nu fac altceva decat sa arunce cainii in strada si ei se ocupa de ei. Nu inteleg de ce acesti oameni, nu se gandesc deloc ca acei catei, odata ce nu mananca sunt foarte violenti.

Chiar si eu devin foarte nervos cand cineva din familia mea nu imi da de mancare, pentru ca are alta treaba, si sunt foarte nervos pentru asta. Cateii din cate vad eu, sunt chiar o metoda de a castiga bani, dar nimeni nu se gandeste ca nebuniile astea de care nimeni nu isi da seama de ce se intampla, este chiar ceva iesit din comun.

Pentru mine aceasta metoda este chiar aberanta, si ar trebui trasi la raspundere oamenii care spun ca se ocupa de protectia animalelor.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*