Charm Studios m-a ajutat sa fiu independenta

Astazi as vrea sa discut despre viata mea, o viata pe care nu am povestit-o de prea multe ori. Nu am povestit-o pentru ca la un moment dat consideram ca nu imi aduce cinste, insa acum sunt mai mult decat sigura ca am facut cea mai buna alegere. Voi vorbi despre Charm Studios si despre cum a reusit acest loc sa imi schimbe viata in mod radical.

Studenta fiind, am tot incercat sa imi gasesc un loc de munca cu un program flexibil si care sa imi permita sa continui si studiile. Partea financiara nu era foarte roz pentru ca nu puteam sa cer ajutorul parintilor mei la nesfarsit.

Am despus o multime de CV-uri crezand ca imi voi gasi ceva bun de munca. Am mers la zeci de interviuri si nu m-am ales cu mai mult decat experienta. Totusi, imi doream foarte mult un loc de munca.

La un moment dat, o prietena buna mi-a povestit cateva lucruri despre Charm Studios Bucuresti, locul in care ea lucra de ceva vreme si era foarte multumita. Imi povestise ca are castiguri substantiale, ca isi permite orice si ca are un program flexibil. Mi-am zis ca este exact ceea ce cautam de multa vreme, insa nu aveam curaj sa incerc.

Am mers cu prietena mea la Charm Studios si mi s-au explicat conditiile de angajare. Am fost multumita pentru ca totul suna mai mult decat bine. Castiguri fabuloase, o munca usoara si un program lejer. Am inceput sa fiu model la Charm Studios, desi nimeni nu stia cu ce ma ocup.

Imi era destul de teama de judecata oamenilor. Credeam ca toti ma vor condamna, spunandu-mi ca nu este un job potrivit pentru mine. Cert este faptul ca eu ma simteam foarte bine in pielea mea si cu ceea ce faceam. Incepusem sa cred ca gresesc pentru ca ma feresc sa spun ce fac. Nu era cea mai buna atitudine.

La un moment dat am realizat ca nu am de ce sa ma feresc de oameni cu ceea ce fac. Sunt independenta, tanara, am tot ce imi doresc si stiu ce vreau de la viata. Ce as putea sa imi doresc mai mult decat atat? Sunt foarte fericita de faptul ca am reusit sa ma realizez si ca am tot ce imi doresc. Sunt mandra ca am reusit cu propriile puteri sa obtin totul si nu regret nicio secunda alegerea facuta.

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*