Cele mai frumoase locuri care trebuie sa fie vizitate

In vreme ce unii se avanta spre locuri deja comune pentru vacanta, la plaja, la soare, altii ar da orice sa ajunga intr-un loc pe cat de pustiu pe atat de impresionant. Exista locuri uitate de lume, locuri pustii care starnesc totusi fascinatia tocmai pentru ca sunt locuri neatinse si de o frumusete aparte.

  1. Statuia lui Hristos scufundata. Se numeste „Hristos din abis” si se afla intre San Fruttuoso(Malta) si Portofino(Riviera italiana). Sculptata dupa ideea lui Guido Galleti care la randul sau s-a inspirat din ideea altuia aceast sculptura este pur si simplu impresionanta.
  2. Casele din desertul Namibiei. Ca o demonstratie a faptului ca natura este dezlantuita, ca impune schimbari astfel de case sunt marturii vii ale umanitatii. Spectacolul pe care il face nisipul este de o impresionanta imagine.
  3. Angkor Wat, Cambogia, un templu de zile mari, cu arhitectura pe masura, cu radacini de copaci ce au acaparat in timp intreg tinutul.
  4. Trenurile abandonate din Polonia. Mai ales pentru pasionatii de astfel de locuri acest depou este spectaculos pentru imaginea timpului oprit in loc parca.
  5. Casele din Florida. Nu pentru ca ar fi spectaculoase in design ci pentru ca locatia este une inedita, in mijlocul apei. Abandonate desigur, acestea formeaza un peisaj aparte.
  6. Epava Ayrfield din Australia. Una din acele imagini pe care cu greu le vei uita. Daca in Costinesti avem si noi celebra epava diferenta o face si locul in sine. Fiecare cu farmecul sau. Desi nu foarte mare sau una din cele mai mari si impresionante din acest punct de vedere verdeata ce cuprinde intreaga epava este o adevarata imagine de admirat.
  7. Wonderland, China. In ciuda numelui ce iti sugereaza ideea de distractie aici vei gasi un loc pustiu, de-a dreptul. Un contrast de imagine si de concept ce impresioneaza la cote inalte.

In care din aceste locuri ai merge?!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*