Cele mai frumoase jocuri in acest moment

Bine v-am gasit dragi prieteni, vreau sa scriu un simplu articol despre evolutia jocurilor de-a lungul anilor. Dupa cum bine stim, in ultima vreme au aparut tot felul de jocuri noi, extrem de pasionale si frumoase, si cei care au creat aceste jocuri au reusit sa faca tot felul de upgradari.  Imi amintesc foarte bine cum acum mai mult timp am avut si eu primul meu calculator, cu un procesor micut, ram 128, fara placa video, adica era de 8 mega, si cu un monitor foarte mic, ceea ce ma determina sa ma enervez in fiecare moment.

Nu stiu cati dintre voi ar reusi sa faca lucru asta, pentru ca daca stam si ne gandim putin, este un lucru chiar nebunesc, sa incerci sa te bucuri de cele mai frumoase jocuri. Inainte eu nu ma jucum jocuri pe calculator, ci pur si simplu lucram pe internet, tot felul de chestii blogging, postari, inscrieri directoare, treburi destea care nu trebuiau neaparat un calculator profesionist.

In acest moment am reusti sa fac ceva banuti si sa strang sa imi cumpar un laptop performant, in valoare de 30 mil, un laptop Asus, ram 8gb, procesor i5, placa video 2gb, care imi permite sa incerc tot felul de jocuri, care mai de care mai interesante. Extrem de nou, el reuseste sa faca fata la toate jocurile aparute in acest moment, printre care, Gta San Andreas, Gta IV, Asasin, si tot felul de jocuri interesante, si in acelas rand care cer o performanta incredibila, cu toate ca reusesc sa impresioneze pe toata lumea, printre care si pe mine. Pe mine unul m-a impresionat jocul Assassin Creed 4, care ofera o grafica exceptionala, de ordinul parca esti in acel joc in realitate. Chiar si miscarile pe care le vedem au reusit sa ma impresioneze, si nu doar pe mine, pentru ca reusesc sa actioneze interesant, pasional si in acelas timp pline de umor.

Pe langa jocurile de pe calculator, sunt si tot felul de jocuri online pe internet. Cele mai cautate de fete si nu numai din cate am reusit sa ma informez pe internet sunt jocuri cu barbie , pentru ca sunt cele mai frumoase jocuri pe internet. Principalul avantaj pentru acestea il constituie download-ul si marimea jocului care este foarte mic. Este un avantaj incredibil, pentru ca aceste jocuri functioneaza pe cele mai slabute calculatoare sau laptop-uri, pentru ca nu trebuie sa aveti nu stiu ce sistem performant.

Vreau sa multumesc intr-o ultima faza tuturor celor care au contribuit in dezvoltarea jocurilor, pentru ca au reusit sa o faca intr-un mod foarte rapid, si de-a lungul timpului, vin cu lucruri si mai si, pentru ca au parte de cele mai frumoase grafici si nu numai.

Va multumesc !

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*