Cele mai extravagante ceasuri

In era in care traim, pentru multi ceasurile nu mai constituie o necesitate. Bine, o necesitate nu mai constituie de fapt pentru nimeni si asta pentru ca imi permit sa bauiesc faptul ca toata lumea are un telefon pe care poate vedea oricand ora exacta. Pentru cei care inca mai poarta ceasuri insa, motivele nu tin deloc de utilitate ci de alte considerente. In principal, ceasul constituie un accesoriu elegant pentru foarta multa lume. Orice om de afaceri, orice persoana care isi respecta tinuta, oricine de fapt, gaseste momentul potrivit pentru a purta un ceas clasic.

In acest articol vom prezenta cateva din cele mai extravagante ceasuri ce pot fi achizitionate din colectia producatorilor celebri. Potrivit italienilor, unii din cei mai inraiti purtatori de ceasuri, orice persoana trebuie sa aiba neaparat in colectie, nu mai putin de trei tipuri de ceasuri.

Unul din ele trebuie sa mearga cu profesia, unul trebuie sa fie elegant si complex, pentru afaceri, cine si iesiri in societate si nu in cele din urma, unul trebuie sa fie un model sport.

Pentru bancheri, un ceas potrivit ar fi Philippe Calatrava, un ceas ce combina functionalitatea cu eleganta si costa nici mai mult nici mai putin de 13.000 de lire sterline.

Pentru antreprenori, nimic nu ar trebui sa fie scump. Cum ar fi insa sa iti cumperi un ceas care valoreaza periculor de aproape de jumatate de milion de lire sterline. Este vorba despre modelul Richard Mille RM038 care costa nici mai mult nici mai putin de 380.000 de lire sterline. Ma intreb insa, cine ar da atat de mult pe un ceas? Sunt destui. Incercati la arabi.

Avem recomandari de top si pentru femei care vor sa fie cat mai fashion. Ceasul este un Dior VIII care costa 3000 de lire sterline. Tu ce ceas ai?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*