Cele mai bune jocuri Facebook

Mai mult de 300 de milioane de oameni au jucat jocuri Facebook prin intermediul site-ului retelei de socializare, cu 31 milioane mai mult decat in anul trecut. Desi un numar mare, nu este deloc surprinzator avand in vedere faptul ca sunt mai mult de un miliar de persoane folosesc reteaua. Cu cat mai multi utilizatori, cu atat mai multe jocuri.

Oricum, sa nu uitam ca realizarea celui mai bun joc pentru Facebook e oarecum o forma de arta. Un joc bun ar trebui sa puna prietenii in diverse provocari, intr-o confruntare pentru suprematie. Titlurile de calitate inglobeaza diverse tipuri de jocuri, de la cele de tip puzzle, la arcade, tower defence, etc. Iata jocurile pe care noi le consideram a fi cele mai bune jocuri de pe Facebook la ora actuala.

Trivia si Cuvinte

Words with Friends

Words with friends ramane una din cele mai bune optiuni pentru cei care doresc sa invete mai bine engleza. Jocul functioneaza pe principiu asemanator cu Scrabble, permitand utilizatorilor sa realizeze cuvinte individuale pentru diferite puncte, si permite utilizatorilor sa intre in competitii diverse. In plus, jucatorii pot fi in pana la 20 de jocuri in acelasi timp. Poti sa scrii „awesome”?

Words with Friends Facebook

Family Feud

Il iubesti sau il detesti, Family Feud nu e doar pentru zilele in care esti bolnav, in fata televizorului. Bazat pe show-ul TV cu acelasi nume, jocul te pune in competitie cu prieteni sau straini, in incercarea de a raspunde la peste 100 de intrebari populare. Cel mai interesant, are muzica autentica si grafica.

851575_10151564019811904_1650575879_n

SongPop

Gata sa iti pui cunostintele din muzica la bataie? SongPop este metoda perfecta prin care iti poti dovedi cunostintele in fata prietenilor. Functioneaza exact pe principiul unui trivia standard: jucatorii asculta o melodie si apoi incearca sa ghiceasca melodia, din mai multe optiuni de raspuns.

SongPop Facebook

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*