Ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva

epilare_definitiva_62127000Stim cu totii ca femeile fac foarte multe sacrificii ca sa arate cat mai bine si sa fie frumoase si delicate. Ei bine, aceste lucruri sunt foarte importante pentru femei insa pe langa faptul ca unele modalitati de infrumusetare pot fi chiar dureroase.

Epilatul este de regula un obicei nu foarte placut de catre femei dat fiind faptul ca procedura este de obicei destulde dureroasa. Nu este usor sa fii femeie asa cum ar spune foarte multe dintre femei insa este important sa facem anumite sacrificii care sa ne faca sa fim mai frumoase.

In urma cu ceva vreme a aparut tehnica de epilare definitiva. Aceasta tehnica se refera la faptul persoana se expune unor radiatii si unor tratamente care fac ca in timp sa scapati de cresterea parului nedorit pe corp.

Multe femei viseaza sa scape de parul nedorit pentru totdeauna, pocnind din degete. Tehnologia ne aduce destul de aproape de acest vis. Cu toate ca „epilarea definitiva”, asa cum este numita, nu este chiar definitiva si cu toate ca nu ne ajuta sa scapam de par pocnind din degete, face cu ochiul multor femei.

Cele mai cunoscute metode de indepartare pe termen lung a firelor de par nedorite sunt laserul si IPL (lumina intensa pulsata). Ambele sunt eficiente si functioneaza in acelasi mod, utilizand lumina pentru a incalzi si a distruge foliculii de par.

Aparatele laser si IPL „cauta” zonele inchise la culoare, adica firele de par pigmentate. De aceea, astfel de metode functioneaza foarte bine in cazul persoanelor cu piele alba si fire de par negre. Lumina intensa pulsata este mai eficienta decat laserul pentru ca poate acoperi arii extinse de piele.

Este foarte important sa apelati la cele mai eficiente metode de epilare si sa cautati metodele non invazive. Cu ajutorul lor veti reusi sa scapati de parul nedorit de pe corp.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*