Ce trebuie sa faci pentru a avea prieteni adevarati!

Avantajele_ale_unei_calatorii_cu_prieteniiFiecare om are nevoie de anumiti prieteni in viata, prieteni potriviti pentru orice situatie si care sa fie alaturi de el atunci cand simte nevoia. Asa ca, pe langa prietena a doua mama si prietena de iesit in club si pusa mereu pe distractie mai sunt cel putin doua tipuri de prietene pe care ar trebui sa le ai in viata asta.

PARTENERA DE CALATORII

La fel ca si prietena mereu gata de distractie, aceasta prietena iubeste sa calatoreasca peste tot in lume, chiar si cu gandul. Totusi, ceea ce o deosebeste este faptul ca este foarte bine organizata, stie cum sa faca planuri, sa citeasca harti si face toate astea ca si cum ar face parte din instinctul, din natura ei. Daca mai vorbeste si mai multe limbi straine, atunci este grozava.

Partenera de calatorii este foarte comunicativa si deschisa la minte. Stie cum sa poarte conversatii bune, dar stie si cand este cazul sa taca. Asta este reconfortant mai ales pentru acele momente cand toti cei care calatoriti impreuna va doriti un moment de liniste. Pe langa toate aceste abilitati ale acestei prietene, mai ia cu ea si snacks-urile cele mai bune si face niste playlist-uri grozave pentru drum.

REGINA SFATURILOR BUNE

Aceasta prietena stie exact ce sa spuna si cand sa spuna. Regina sfaturilor bune este ca un fel de biblioteca plina de secrete si de posibilitati. Toata lumea de langa ea simte ca i se poate confesa si ca poate avea incredere in ea in legatura cu cele mai nebunesti sau profunde aspecte din viata lor.

Mai inteleapta decat anii pe care ii are, aceasta prietena este foarte matura si are abilitatea de a calma pana si pe cel mai rebel si nelinistit dintre noi. Sfaturile acestei regine nu numai ca te fac sa te simti mai bine, insa de asemenea are o maniera de a pune viata la punct si de a-ti aminti ca problemele tale nu sunt atat de mari si de rele pana la urma.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*