Ce trebuie sa faci fara sa regreti

Pentru a te simti bine, trebuie sa te ai o viata buna. Pentru a duce o viata buna, trebuie sa nu ai parte de regrete. Este o vorba,  in momentul in care prezentul nu te multumeste iti indrepti privirea catre trecut. Fap ce va duce mai mult ca sigur la sentimentul de regret. Pentru a evita regretele ar trebui sa:

1. Sa nu incerci sa indeplinesti asteptarile altora

De cele mai multe ori, oamenii ajung sa fie dezamagiti deoarece nu reusesc sa se ridice la asteptarile celor din jur. Este important sa nu te dezamagesti pe tine insuti in primul rand. Daca pui pret mai mare pe parerea altora decat pe parerea proprie nu vei ajunge niciodata sa fii implinit.

2. Nu munci prea mult

Daca ajungi sa iti petreci prea mult timp la serviciu, nu vei mai avea timp pentru tine insuti. Nu vei mai avea timp sa faci ceea ce iti place. Pe moment poate ca nu ti se pare un element important, dar in timp e posibil sa ajungi sa regreti.

3. Exprima-ti sentimentele

Nu tine gandurile si sentimentele doar pentru tine insuti. Impartaseste-le cu prietenii apropiati. Nu lasa lucrurile de genul, sa te chinuie, sa te macine.

4. Tine legatura cu prietenii tai

Nu are rost sa te indepartezi de persoanele cu care ai o legatura stransa. Chiar daca nu situatia in care sunteti in momentul de fata nu va permite sa va vedeti foarte des sau nici macar sa vorbiti. Poate ca sunte-ti in orase diferite sau poate ca munca va impiedica sa puteti comunica. Dar unde exista initiativa totul este posibil. Iti faci timp pentru persoanele la care tii

5. Alege sa fii fericit

Nu poti alege ce ti se intampla in viata de zi cu zi. Dar poti alege ce anume te face fericit. Asa ca fii mai pozitiv in gandurile tale si alege sa vezi partea buna a lucrurilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*