Ce trebuie sa contina CV-ul

CVIn ziua de atsazi este foarte dificil si aproape imposibil sa reusim sa ne stabilizam si sa avem un loc bun de munca, mai ales avand in vedere faptul ca locurile de mucna sunt din ce in ce mai rare.

Dat fiind oferta atat de mica a locurilor de munca oamenii incearca sa faca tot posibilul pentru a satisface anagajatorul si pentru a ramane la acel loc de munca. CV-ul este un document in cotinua evolutie si care trebuie actualizat in permanenta. Este principalul tau instrument de marketing in abordarea unor persoane sau organizatii pentru care doresti sa lucrezi.

Cea mai mare importanta o are CV-ul dvs. Angajatorii vor CV-uri care sa fie cat mai clare, in special in ceea ce priveste sectiunile: Experienta profesionala si Aptitudini necesare jobului.

Asigura-te ca din CV-ul tau reiese foarte clar ca ai experienta si cunostintele profesionale necesare jobului la care vrei sa te inscrii si evita expresiile pretentioase in descrierea acestora. Te poti inspira din descrierea jobului la care te inscrii pentru a-ti realiza CV-ul conform cerintelor acestuia.

CV-ul tau trebuie sa contina, de asemenea, datele angajarii pentru posturile anterioare – absenta acestora il va determina pe angajator sa examineze datele si mai indeaproape.

Pe scurt, un CV este ca o reclama pentru tine, care daca este bine scris, il va face pe angajator sa te contacteze pentru un interviu.

Asadar, este foarte important sa folosesti cuvinte care te caracterizeza si nu in ultimul rand sa fii atent la aspectul pe care il are CV-ul si gramatica folosita. Angajatorii au mult de lucru, deci nu le cere sa citeasca un CV lung si cu multe date nefolositoare. CV-ul trebuie sa aiba o pagina, daca este posibil, si 2 pagini numai daca este absolut necesar pentru a descrie experientele relevante de munca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*