Caută online detalii despre salonul preferat și programează-te prin Stailer

stailer

Dacă te afli în situația în care îți dorești să mergi la un salon, însă nu știi prea multe despre el, poți face acest lucru online. Fără să fie necesar să întrebi alte persoane despre experiența lor sau despre prețul plătit pentru anumite servicii, aceste informații sunt disponibile pe o singură platformă. Caută online detalii despre salonul preferat și programează-te!

Platforma prin care poți opta pentru aceste beneficii este Stailer. Aceasta cuprinde o listă cu peste 1000 de saloane din România, extinse în peste 40 de orașe. Pe site ai la dispoziție lista completă a orașelor unde te poți programa, cât și serviciile la care poți apela. Serviciile corespund atât genului feminin, cât și celui masculin. 

Orașele în care te poți programa includ diverse zone ale țării, precum Timișoara, București, Iași, Cluj Napoca, Arad, Oradea, Bacău, Suceava, dar și alte locații. Selectează orașul în care dorești să te programezi, iar mai apoi selectează serviciul de care ai nevoie, cât și data și ora la care dorești programarea. Dacă ești în căutarea unui salon de manichiura Arad, descoperă lista tuturor saloanelor din acest oraș direct pe platformă!

Caută online detalii despre salonul preferat și programează-te!

Fiecare salon sau stilist are detaliate informații cu privire la:

  • Prețul serviciului;
  • Care sunt toate serviciile pe care le poți solicita;
  • Locația exactă a salonului;
  • Recenzii ale clienților;
  • Programul general al salonului;
  • Intervalul de timp în care se încadrează serviciul dorit;
  • Fotografii cu interiorul salonului;
  • Fotografii cu serviciul în cauză. 

Așadar, vei putea vedea anterior toate aceste detalii, fără să mai fie necesar să întrebi alte persoane. Vei economisi în acest fel foarte mult timp și te vei putea programa cu ușurință. Tot ce trebuie să faci este să cauți locația în listă, genul tău, serviciul de care ai nevoie, data și ora programării. În funcție de aceste criterii vor fi afișate toate saloanele disponibile exact la data și ora dorite de tine. 

După ce ai găsit salonul preferat, te poți programa imediat. Nu trebuie să suni la recepție, nu trebuie să iei legătura cu stilistul și nici să te deplasezi la salon. Totul se petrece online. De asemenea, ai posibilitatea de a anula programarea dacă aceasta nu se mai potrivește cu planurile tale. La rândul lui, stilistul are șansa de a anula o programare, clientul fiind ulterior informat. Pentru alte detalii, citeste mai multe aici

Descarcă aplicația Stailer și vezi care sunt beneficiile ei!

Stailer dispune și de o aplicație mobilă care poate fi instalată atât pe telefon, cât și pe tabletă. O poți descărca de pe magazinele digitale Google Play, App Store și App Gallery. 

Prin utilizarea ei îți va fi mai ușor să te programezi, cât și să te reprogramezi. După ce ți-ai creat un cont, poți începe să folosești aplicația în scop propriu, pentru a economisi timp și nu numai. Ai ocazia de a te programa de oriunde de afli, cu doar o simplă conexiune la internet. 

Contact: support@stailer.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*