Cat de importanta este armonia la locul de munca

De obicei, munca in general consta in statul la un birou pentru cateva ore bune pe zi sau pe noapte. Pe langa faptul ca stam oricum o gramada din timpul liber la biroul personal de acasa sau in fata unui laptop sau a unui calculator, si la munca facem acelasi lucru, cu pauze mai putine si stres mai mare, pentru a reusi sa ne ducem la un bun capat taskurile pe ziua respectiva.

Statul pe scaun sau pe o mobila tare pentru o perioada mare de timp din zi sau din noapte poate cauza probleme de sanatate si deficiente din punct de vedere fizic. De aceea, daca vom putea face ceva pentru a impiedica acest lucru si a ne redobandi sanatatea si buna dispozitie de la inceput, ar trebui sa facem in mode negresit, pentru ca este numai pentru noi si starea noastra de bine de zi cu zi. flexibility-in-the-office-580x323

Pentru a impiedica sedentarismul de la birou sau de acasa este bine sa ne mai si miscam din cand in cand, miscarea neinsemnand neaparat pauze, ci lucru din picioare. Pentru asta ar fi ideal daca s-ar inventa biroul la care ai putea sta in picioare si munci. Atunci cand te mai misti si schimbi locul iti relaxezi si ligamentele, incheieturile picioarelor, si nu te vei mai simti asa de teapan si rigid ca atunci cand stai jos pe scaun.

De asemenea, mediul de lucru interactiv si alaturi de mai multe persoane sau coworkers poate duce la o destresare in masa si la o mai buna socializare si relaxare la locul de munca. Un alt sfat bun pentru a te simti bine la locul de munca consta si in decorul si spatiul in care iti vei petrece o mare parte din timp. Daca iti construiesti propria afacere si cauti un spatiu pe care sa-l transformi in birou, atunci cel mai bine este sa il personalizezi dupa cum vrei tu, pentru ca atunci cand vei lucra sa te bucuri de tot confortul si energia necesara. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*