Cat de important este copilul tau pentru tine

Florin-Lungu_Fotograf-Profesionist-Buzau-53Traim intr-o societate atat de stresanta si de agitatat incat uitam sa puctam lucurile care sunt importante. Avem o familie pe care incercam sa o multumim cu lucruri materiale pentru ca avem de ele. Este adevarat ca banii nu aduc fericirea insa o intretin, nu-i asa?

In momentul in care avem un copil stim ca avem o responsabilitae foarte mare si ne dorim sa ii oferim copilului ceea ce noua ni s-a oferit sau mai mult decat ne-a oferit noua parintii nostri. Este normal sa consideram asa si este normal sa mergem sa muncim pentru a-i oferi copilului ceea ce isi doreste si pentru a reusi sa intretinem familia.

De foarte multe ori oamenii nu mai pun accent pe timpul petrecut in familie, in defavoarea lucrurilor materiale. Consideram ca daca ii oferim totul copilului el va fi fericit. Ei bine, nicidecum. In nici un caz nu putem sa spunem ca daca ii cumparam copilului jucarii sau daca ii aducem tot felul de dulciuri, el va fi multumit cu asta. Copilul esti mic si nu realizeaza ca ii duci dulciuri sau ca ii cumperi jucarii. Pentru el este normal sa aiba aceste lucruri la fel ca si ceilalti copii. Ei aseapta afectiune din partea parintilor.

Asadar, tu stii cata afectiune ii acorzi copilului tau? Cat timp petreci cu copilul tau? Cat de mult iti pasa de el?

Relaxeaza-te si rapsunde-ti la cateva intrebari care te vor ajuta sa te redescoperi. Cand mergi la serviciu, te gandesti la copilul tau? iti este dor de el? Te intrebi ce face si ce a mancat sau iti este atat de dor de colegii de serviciu incat abia astepti o noua zi incare sa urmeze o alta dimineata la taclale la serviciu?

Este momentul sa te gandesti serios la aceste lucruri si sa iti rapsunzi singur la aceste intrebari. Astfel, vei sti daca esti un parinte devotat sau nu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*