Casa din lemn? Mai avantajoasa

De cand ma stiu am locuit la bloc, pana la varsta de 7 ani am locuit intr-un apartament cu 4 camere la etajul 2, apoi dupa 7 ani m-am mutat intr-un apartament cu 2 camere la parter, iar acum stau din nou intr-un apartement cu 2 camere si m-am cam saturat si de vecini, si de urcat scari, de absolut tot ce tine de bloc. Desi nu am o varsta prea inaintata, as vrea sa ma mut la casa. De accea daca imi fac casa imi fac una eco din lemn pentru a ajuta si planeta.

Am cautat pe marele internet si am gasit in cele din urma case din lemn. Sunt avantajoase din varii puncte de vedere. In primul rand au un pret foarte bun. Si daca vei sti la cine sa apelezi echipa de constructii se va  ocupa de casa ecologica pe structura din lemn, design si consultanta, tamplarie si mobilier, instalatii sanitare si termice, panouri solare si amenajari interioare si exterioare. Practic tot ce ai avea nevoie pentru o casa completa.

O casa din lemn este si mai frumoasa, mai rustica, dar si mai ieftina decat una din caramida, beton sau BCA, dar si mai sanatoasa, lemnul confera un aer cald si se integreaza perfect in natura. Pentru a nu te face de ras, o sa ai nevoie si de un design care sa atraga priviri, iar tu o sa te simti mult mai implinit cu o casa aratoasa.

Casa din lemn este si mai avantajoasa in cazul unui cutremur, caci intotdeauna raman in picioare, asigura si o izolare termica mai buna, iarna fiind mai cald si o umezeala scazuta decat intr-un apartament. O astfel de casa poate fi o casa de locuit, una de vacanta sau o cabana.

Daca o sa-mi mearga bine si o sa ma pun pe picioarele mele, imi doresc sa-mi construiesc o casa de lemn pentru vacante, undeva in munti, aer linistit, pasarele, un rau alaturi si sa pot sa ma linistesc, sa ma eliberez de grijile cotidiene si sa scap de stres.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*