Branduri care trebuie sa existe in garderoba ta!

NEXT

Next este o companie multinationala de imbracaminte, accesori si produse casnice care are sediul in Enderby, Leichestershire. Compania are aproximativ 700 de magazine imprastiate in Europa, Asia, si Orientul Mijlociu. Conform vanzarilor anulae, Next este cel mai mare distribuitor de haine din Regatul Unit, intrecand Marks and Spencers. Next este o companie impartita in 3 divizii. Next Retail, care are in subordine mai bine de 500 de magazine retail in Regatul Unit si in Irlanda. Next Directori, este un website cu mai bine de doua milioane de clienti si Next International care se ocupa de cele peste 180 de outlet-uri internationale.

Uniqlo

Uniqlo este o companie care are sediul in Japonia si se ocupa cu designul, confectia si comercializarea de elemente de vestimentatie. Pe langa Japonia compania opereaza si in locatii printre care enumeram Tailanda, Filipine, China, Indonezia, Singapore, Rusia si multe altele. Compania a devenit rapid cea mai mare companie de vestimentatie din Asia. Confomr Wall Street Journal, Uniqlo are mare ganduri de a deveni lider in vestimentatie la nivel mondial. Spre deosebire de alte companii, Uniqlo nu  pune accent pe design si pe trendurile din lumea modei. Acestia produc haine in masa in mii de culori. Totul a inceput in suburbiile Japoniei cu mai putin de 20 de ani in urma.

Adidas

Adidas este o companie germana care se ocupa cu designul si productia de echipamente sportive, genti si alte elemente vestimentare. Compania isi are sediul in Herzogenaurach, Bavaria. Aceasta a fost fondata de Adolf Dassler in anul 1948, companie ce a fost impartita mai apoi cu fratele sau Rudolf. Mai tarziu Rudolf a ajuns sa infiinteze Puma, fiind un mare competitor chiar si la inceput. Adidas este cunoscuta pentru echipamentele sportive si alte elemente de vestimentatie. Sunt 3 grupuri care impart compania. Adidas Performance, ce are in vedere echipamentele pentru atleti, Adidas Originals care se axeaza mai mult pe moda si stil si Style Essentials.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*