Blogosfera in general pentru toti

In ultimii ani, blogosfera cuprinzand o arie tot mai larga in tara noastra a resuit sa se extinda foarte mult. De la articole unice, la articole tot mai mari, tot mai intinse, pasionatii de asa zisul jurnalism incep sa scrie si sa rescrie cuvant dupa cuvant.

Nu e usoara deloc o astfel de munca, ca spun cu mana pe inima ca am incercat si am esuat, din pacate. Si poate nu pentru ca nu ma pricep, ci pur si simplu am considerat ca meseria de blogger nu mi se potriveste. Cred ca e mai bine sa las pe altii in locul meu. De ce nu as face-o? As acea ceva de pierdut? Nu cred. Mai bine imi vad lungul nasului si ma limitez la ceea ce stiu sa fac, decat sa ma apuc sa scriu pe blog si sa fiu criticat. Sunt cate unii care scriu de dimineata pana seara ca nebunii, fara ca ei sa aiba habar sau vreo idee despre ceea ce fac. Ei cica fac blogging, dar sunt nebuni sa castige niste bani ca sa aiba acolo, sa fie. Si oricat ar acstiga din asta, tot nu se satura, tot ar mai vrea, sunt atat de egoisti incat parca toata lumea e a lor.

Blogosfera nu cuprinde totalitatea acestor oameni de nimic, ci majoritatea blogurilor care sunt muncite, pentru care se munceste zi si noapte pentru a se ajunge la ceva foarte placut oferit cititorilor. Nu toti inteleg munca din spatele acestui mijloc de comunicare, cum nu toti inteleg ce inseamna blog.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*