Blog pentru incepatori

Orice incepator in mediul online care vrea sa-si construiasca un site, va avea nevoie mereu de cele mai simple solutii pentru a avea curajul sa porneasca. Din multitudinea de cms-uri online, recomandarea noastra sta in folosirea platformei WordPress, una din cele mai populare platforme de pe aici. De fapt, wordpress este cel mai folosit cms in cazul site-urilor din  intreaga lume.

Este perfect si pentru incepatori pentru ca are o interfata intuitiva, usor de folosit, are mii de plugin-uri, teme gratuite, poate fi instalat usor, se poate customiza. Mai mult decat atat, pe internet gasesti sute de site-uri de unde poti invata usor cum sa faci orice in wordpress. Orice problema poate fi usor rezolvata. Ai la dispozitie o multime de forumuri sau site-uri unde poti posta problema ta si poti fi ajutat.

Daca iti iei host, cel mai probabil ai optiunea de a instala WordPress automat, direct din cPanel. Nimic nu e mai simplu decat sa pornesti un site cu wordpress.

Este o platforma gratuita pentru oricine si pe ea, poti dezvolta orice tip de site. Daca esti fotograf/ cameraman, iti faci un site de prezentare de se uita toti ca la masini straine.

Daca esti o publicatie si vrei sa iti faci aparitia in online, ai la dispozitie cele mai complexe teme de tip magazine. Daca esti instalator, electrician, etc, iti poti faci un site de prezentare.

Daca esti blogger, WordPress e categoric cea mai buna optiune pentru tine. Dezvoltata mereu de mii de programatori din intreaga lume, WordPress pune la dispozitie cel mai simplu mod de a face orice cu un site. Pur si simplu sunt atat de multe lucruri pe care le-ai putea face incat nu stiu ce merita cel mai mult mentionat.

Uite, iti poti face de exemplu chiar si un magazin online, chiar daca WordPress nu are default o astfel de optiune. Doar instalezi plugin-ul WooCommerce si ai la dispozitie un magazin online ce asteapta sa fie populat cu produse.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*