Beneficii ale antrenamentelor

MuncaPrincipalul motiv pentru care oamenii merg la sala, este desigur din motive de sanatate. Oamenii vor sa piarda cateva kilograme sau vor sa creasca mari si sa construiasca muschi. Scopul meu principal este sa-mi construiesc muschi si inca ma concentrez pe acest lucru, dar sunt alte beneficii care le-am castigat de-a lungul drumului.

Am vrut sa impart acest lucru, pentru unii din oamenii din ziua de azi ce simt nevoia de putina motivatie in plus pentru a-si lua o pereche de pantaloni scurti si sa inceapa sa faca exercitii.

Invata sa apreciezi o crestere pe termen lung

Ca societate, cautam constant pentru urmatoarul sfat rapid. Cum sa facem mii de dolari peste noapte, cum sa pierdem 5 kilograme intr-o saptamana si sunt nenumarate exemple in diferite zone ale vietii. Suntem o societate care vrea lucruri, si le vrem acum.

In realitate desigur, majoritatea lucrurilor merita efortul consistent pe o perioada lunga de timp pentru a se manifesta. Indiferent daca cresti venitul sau vrei sa pierzi greutate, trebuie sa fii pregatit sa furnizezi o iesire consistenta. Rezultatele de la sala nu se intampla peste noapte, dar daca te tii de asta, vei vedea in curand rezultate actuale a eforturilor pe termen lung.

Imblanzeste vocea din capul tau

Stii vocea despre care vorbesc. Acea voce care vrea sa te opresti din munca si sa iesi cu prietenii, acea voce care vrea sa cumperi ultimele dispozitive asa ca vei arata bine si una care tenteaza sa o iei usor vineri, findca stii vorba aia, e vineri.

Cand faci antrenament, vei attinge puncte de rezistenta care te vor face sa vrei sa te opresti. Indiferent daca este dupa cativa kilometri pe banda de alergat sau cateva seturi de ridicat greutati, va veni. De multe ori totusi, putem sa atingem acest punct si sa profitam de sansa de a lupta impotriva vocii din capul nostru si sa invatam ca nu trebuie sa cedam fiecarei dorinte.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*