Balul majoratului din clasa a 12-a

Acum cateva zile am avut balul majoratului alaturi de prietenii mei si colegii din clasa. Sunt putin trist ca sa spun asa, pentru ca nu mai dureaza mult si nu vor mai putea sa ii mai vad. Chiar exista posibilitatea de a nu ii mai vedea niciodata, pentru ca fiecare se duce in toate partile lumii. O sa-mi fie dor de profesorii care m-au invatat sa fac ceea ce stiu, sa fac afaceri si sa imi castig existenta in fata celorlalti.

Balul majoratului a fost intr-un loc foarte frumos, nici nu ma asteptat ca totul sa iasa atat de perfect cum a iesit. Pentru ca eu sunt un cantaret, un bun organizator si un om care comunica foarte mult, am reusit sa particip la numeroase intamplari care au tinut de acest bel. In pricina intamplarilor care m-au determinat sa ma implic, aici vorbesc despre problema care a constat in momentul clasei. Nimeni nu dorea sa participe, dar dupa ce m-am implicat suficient, am luat mai multe persoane si am reusit sa facem cel mai frumos moment din acest liceu.

Totul s-a petrecul intr-un restaurant bucuresti, despre care se auzeau numai lucruri urate. Totusi mi-am dat seama ca de la teorie pana la practica este o cale lunga. Spusele prietenilor in legatura cu acest restaurant au fost false, pentru ca frumusetea de care a dat dovada acest restaurant chiar a fost unul placut. Pe langa faptul ca am avut un moment al clasei, eu alaturi de o prietena buna am cantat la pian respectiv la voce, melodia din Titanic, iar toti cei care ne-au ascultat au inceput sa fie melancolici, unii chiar au inceput sa planga, perechi de oameni au dansat pe aceasta melodie, chiar a fost ceva remarcabil.

Vreau sa le spun tuturor ca o sa imi dor de ei, mi-au fost cei mai buni prieteni si chiar as da totul pentru momentele petrecute in liceu. Mai avem putin, va veni bacul, dupa care facultatea si de ce nu familia. Sunt fericit de ce am ajuns in momentul de fata si chiar imi doresc sa ajung un programator de succes care sa castige un salariu pe masura, tinand cont ca de la varsta de 15 ani m-am apucat sa fac bani din programe, investitii si multe altele.

Cam atat pot sa spun, balul a fost unul reusit si as da orice ca sa mai am inca unul. Atat pentru astazi si va multumesc pentru atentie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*