Avantajele si dezavantajele unui credit bancar

Bine v-am gasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul nostru. Astazi am ales sa va spun o mica intamplare in legatura cu banca transilvania. In primul rand vreau sa spun ca mi se pare o banca destul de buna in comparatie cu celelalte, dar cu toate acestea nu este o banca foarte perfecta. Multa lume recurge la credite bancare si apoi isi da seama ca numai sunt in stare pentru un asemenea credit sa isi duca mai departe cheltuielile. Nu este un lucru tocmai ok, tinand cont ca lumea nu se gandeste.

O experienta buna pot zice eu cu banca transilvania este ca mereu m-a ajutat.  Indiferent ce problema am avut am sunat si am rezolvat problema. Lucru care m-a cam dezamagit, cu toate ca era normal, este vorba de o inselaciune pe internet, care nu au putut sa rezolv cu banca ( cu toate ca am trimis intr-un cont de la ei ). In sfarsit, cu ajutorul politiei am reusit sa recuperez banii.

Ca sa faci un imprumut la banca, trebuie sa iti iei masuri de securitate, nu sa te trezesti dupa 1 an ca numai ai loc de munca, si ca banca iti va lua casa ca sa acopere. Nici bancii nu ii place ca trebuie sa o vanda, sa o scoata la licitatie sau ce fac ei acolo.  Recomand sa va ganditi foarte bine inainte de a lua aceasta decizie.

Din cate am observat eu toti apeleaza la un credit auto pentru motivul de a-si achizitiona o masina pentru ei, pentru familie si asa mai departe. Ideea este ca ei nu se gandesc ca acea masina o pot cumpara in 10 ani, si in cursul a10 ani ei pot sa piarda creditul. Important este sa va asigurati inainte de a face o asemenea alege. Va multumesc pentru atentie. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*