Avantajele caselor construite din lemn

Casa LemnPe langa un flux de vizitatori care isi doresc sa respire o ambianta rustica si sa se conecteze cu Mama Natura, sunt alte avantaje in a detine o casa din lemn, in fata unei case obisnuite. Detinatorii de case de lemn, sustin ca acestea ofera recompense bogate. Beneficiile incep chiar de la materialele de constructie, intrucat copaci sunt o sursa regenerabila, casele din lemn vin cu un pedigree verde solid. Cand o casa este facuta din busteni solizi, efectiv iti iei carbonul continut in acesti busteni din circulatea mediului pe intreaga durata a vietii casei. Mai mult decat atat, unii constructori, realizeaza case din lemn avand in considerare standardele ecologice de constructie.

Industria de case din lemn are nenumarate povesti a acestor case, ce au reusit sa reziste celor mai mari furii ale Mamei Natura, incluzand uraganele Katrina si Rita. Cand vanturile Rita au cauzat ca un copac urias sa cada pe casa unui cuplu, peretii din busteni au rezistat greutatii copacului cazut si au salvat viata cuplului.

Cand te gandesti sa realizezi o constructie cabana din lemn, vei putea sa iei in considerare si faptul ca aceste case sunt mai linistite ca cele obisnuite, reducand sunetele care sunt produse afara si producandu-ti o stare de liniste.

Intrucat acest material de constructie organic vine din natura, structurile care rezulta se camufleaza in topografie. Casele din lemn se integreaza foarte bine in mediul inconjurator.

Cald la atingere, lemnul are ceva numit masa termala, o proprietate naturala in lemn care ajuta sa pastrezi temperatura interioara a caselor confortabila in toate sezoanele anului. Acest lucru permite peretilor din buseni sa surprinda si sa stocheze energie, apoi sa radieze inapoi in casa.

Rustic nu inseamna ca nu este o tehnologie inalta

In timp ce robustul este atragator, slefuirea iese din discutie. De aceea detinatorii de case din lemn din zilele noastre, vor tot mai mult o ascunzatoare care este conectata, automata si in siguranta. Multi detinatori de case din lemn adauga generatoare de siguranta, in caz ca raman fara curent, sisteme de securitate si un sistem CAT 5 care poate acomoda videoclipuri de viteza inalta, voce si date, de asemenea o varitate de noi tehnologii de comunicatii de la orizont.

De aceea, eu unul abia astept sa-mi cumpar o bucata de pamant intr-o zona linistita, sa imi pot construi o cabana din lemn de vacante, in care sa pot merge ce iubita, bucurandu-ma de vremea linistita.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*