Asigurari auto incheiate din timp

rca ieftin

Cunosti deja cam care este situatia. Daca nu ai trecut prin asta, foarte bine. Daca ai trecut, atunci inseamna ca ai ramas cu un gust amar din cauza unei asigurari auto incheiate la intamplare. Iti imaginezi lovitura dintre cele doua masini, a ta si a celui care mai este implicat in accident, ti se opreste inima in loc si apoi va dati jos din masini, tu si soferul celuilalt autovehicul.

O asigurare auto incheiata la timp

Apoi urmeaza schimburi de nume, de numere de telefon, se suna la politie sau se inteleg partile dupa caz, insa un lucru e sigur: firma de asigurari auto este contactata in vederea stabilirii pagubelor produse si a luarii in evidenta a acestora. In orice situatie, fie ca este vorba despre o firma de asigurari mai mica sau mai mare si despre o polita de asigurare auto de tip rca ieftin sau scump, tot este esential sa iti asiguri masina cu premeditare pentru a face fata unor asemenea situatii.

Te poti regasi si tu in una dintre aceste situatii, fie ca esti soferul masinii avariate, fie soferul masinii care a produs accidentul. Din nefericire, in ceea ce priveste primul caz, daca celalalt conducator auto refuza sa isi spuna numele, sa iti dea numarul de telefon si alte informatii personale, este destul de grav pentru tine, insa poti implica politia si chiar este recomandat sa faci acest lucru de indata.

Informatii importante in caz de accident auto

Poti uita sa ceri anumite detalii celuilalt sofer, cum ar fi asigurarea auto, deoarece esti prea tulburat de eveniment pentru a mai constientiza situatia. Orice fel de scenariu ti-ai inchipui, te poate duce intr-un impas financiar sau chiar se poate lasa cu daune fizice grave.

Ce ar trebui sa tii minte pentru aceste situatii de mare panica? Poti crede ca obtinerea numelui celui care a produs accidentul, numarul de telefon si asigurare auto ar fi exact ceea ce iti trebuie in aceste situatii si nu iti va veni greu sa iti aduci aminte a le cere. Si totusi, un asemenea eveniment lasa pe toata lumea putin speriata. Scrie pe ceva exact ceea ce trebuie sa obtii daca tu ai fost implicat in accident si pastreaza aceste informatii in torpedou. In acest fel, vei putea sa iti amintesti de indata ceea ce trebuie sa afli de la cel care a provocat accidentul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*