Artistii romani

Odata cu aparitia si in Romania a diverselor concursuri de talente, Romania isi descopera pe an ce trece o multime de artisti care nu au avut pana acum sansa sa se afirme. Acum vreo 10 ani, aveam foarte putin artisti care reuseau sa se afirme si sa fie cunoscuti.

Astazi insa, lucrurile stau putin diferit. Casele mari de productie din  Romania ofera de multe ori sanse pentru o multime de artisti in devenire. Rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare. Sunt de parere ca evolutia tehnologica are astazi un mare impact asupra acestui aspect. Intelegeti in urmatoarele randuri de ce.

In primul rand, internetul a oferit posibilitate oricui sa se exprime liber. Mai mult decat atat, Facebook-ul si Youtube-ul sunt medii gratuite unde oricine poate pune un clip cu el cantand un cover sau o melodie personala. Daca esti bun, ai sansa sa fii viral si in scurt timp sa ajungi sa inregistrezi cu case mari de productii.

Astazi, faptul ca nu ai bani ca sa te afirmi, consider ca trebuie categoric scos de pe lista motivelor. Cu un microfon bun si un calculator, poti face minuni. Gasesti un Dj dintr-un club local care sa stie sa incropeasca un fundal dragut si mai departe, vocea ta poate insemna tot ce ai nevoie sa devii cunoscut.

Din fericire, am ajuns la momentul in care nu ni se mai poate impune ce sa ascultam, nu mai suntem limitati in posibilitati cand vine vorba de muzica. Astazi, cu Youtube-ul si cu Facebook-ul gratuit, oricine asculta pe cine vrea, cand vrea, de cate ori vrea si tineti minte ca un numar mare de ascultari al unui clip, sunt categoric un semnal pozitiv pentru o persoana la inceputul carierei in domeniu.

Astazi, mai mult ca oricand, aveti sansa ca daca aveti voce, sa va cunoasca o tara intreaga si de ce nu, sa depasiti barierele tarii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*