Aplicatii utile pentru tabletele Kindle Fire

Aveti o tableta Kindle Fire? Nu mai stiti ce aplicatii ati putea folosi pentru ea? Cititi in continuare recomandarile noastre.

pinterest screensaver android kindle fire app

Pinterest

Publisher: Pinterest, Inc.

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Social Media

Pret: gratuita

Oricand dai peste ceva peste ceva ce vrei sa iti amintesti mai tarziu, pune un semn pe acel continut. Multumita site-ului de socializare Pinterest, poti sa faci un semn pe orice tip de continut din browser. Aceasta aplicatie e plina de imagini vibrante pe care vei dori sa le vezi in toata splendoarea lor. Fie ca esti pe cele mai noi chestii fie ca esti pe peretele unui prieten, orice gasesti si ti se pare interesant, il „agati” si pe peretele tau de Pinterest.

ES File explorer screenshot kindle fire app

ES File Explorer

Publisher: ES Mobile

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Divertisment

Pret: gratuita

Tabletele Kindle Fire duc lipsa de un manager de aplicatii serios asa ca daca vrei sa ai capacitatea de a explora dispozitivul tau si de a gasi toate aplicatiile, ai nevoie de acest manager de fisiere. Este foarte simplu de folosit insa ai grija ca poti sterge orice din ea.

Netflix screen

Netflix

Publisher: Netflix, Inc.

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Divertisment

Pret: gratuita

Multi oameni stiu foarte bine ce ofera Netflix ofera insa e usor sa ratezi cel mai bun continut. Aceasta aplicatie aduce o tona de divertisment care poate fi vizionat direct de pe tableta Kindle Fire intr-un glorios HD. Ai de unde alege, de asta te asiguram.

My-Alarm-Clock-screenshot

My Alarm Clock

Publisher: Apalon

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Alarme si Ceasuri

Pret: 0.99$

Uita de traditionalul ceas cu alarma pentru ca acum iti poti folosi tableta Kindle Fire. Aplicatia My Alarm Clock iti pune la dispozitie o selectie vasta de tipuri de ceas, poti seta mai multe tipuri de alarme etc. Iti va aminti sa iti pui tableta la incarcat pe timpul noptii asa incat sa fie incarcata total pana dimineata.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*