Apa din retea de la mine din localitate

Bine v-am gasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul meu. Pentru ca s-a intamplat un lucru destul de interesant la mine in localitate, pentru ca primarul a realizat apa de la retea, adica cica a bagat teava ca sa avem toata lumea apa. Inainte detineam un hidrofor prin care reuseam sa tragem apa din pamant, fara prea mare efort. Din cate stiu eu s-a dat lege ca numai avem voie sa facem asa ceva. Ca sa ne legam la retea trebuia sa dam o suma de bani, ce nu era chiar atat de mica. Primarul din localitate ne-a propus sa mai asteptam 1 an pentru ca veneau niste fonduri ca sa numai platim, insa majoritatea dintre noi incapatanati ce suntem nu am mai asteptam si am achitat suma de bani.

In timpul in care se lucra la acest lucru, mie imi placea sa stau prin zona si sa asist la acea constructie. Multe lucruri interesante, pe care nu le-am mai vazut pana acum, m-au impresionat foarte mult. Oamenii stiau exact ce au de facut, iar treaba se facea foarte repede. Existau multe chestii care eu nu stiam nimic. Intr-un colt erau mai multe lucruri care m-am lasat pe ganduri. Seful mi-a explicat ca este vorba de reductoare de presiune, vezi aici , iar eu pot spune ca am ramas uimit.

Totul parea atat de minunat, iar intr-un timp atat de scurt totul s-a finalizat comform proiectului. Eram atat de incantat ca aveam apa de la ei, insa nu adurat mult, pentru ca apa era cam ciudata, tot hidroforul a fsot solutia mea, pentru o buna perioada de timp.

Mi-a parut foarte bine sa aflu ca au fost folosite produse achizitionate de pe site-ul www.scregent.ro pentru ca am auzit ca este un site foarte bun care ofera multe produse la bani putini. Ce m-a nemultumit mult a fost ca peste un an toti locuitorii au primit apa de la retea, cu toate ca era si normal, asa a spus si primarul din  localitate.

Totul s-a finalizat cum a trebuit, pretul pentru apa este unul chiar mic in comparatie cu alte zone, si sunt foarte multumit de acest lucru.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*